» »

bodo do januarja cene padle?

bodo do januarja cene padle?

mihajlo carr ::

V zadnjih nekaj dneh sem opazil da so se cene ramov malo znižale. mislite da bodo do januarja vsaj malo padle cene računalniških komponent? se mi splača čakati? sedaj imam izbrane komponente za računalnik. skupaj me pride 575€. je možno da me bo čez en mesec 560€?

sicko ::

ahh pa nemors gledat za 15€ če bi tko čaku loh čakaš celo življenje k s časom itak nove stvari pridejo pa je pol s časom use cenej
||| Intel Core 2 Duo 6750 2.66 GHz ||| ASUS P5KC ||| Radeon X1950 Pro |||
||| SuperRigid 2GB (2x1GB) PC6400 DDR2 |||LC Power 550W |||
||| THERMALTAKE Mambo ||| WD 500GB 7.2/16M/S300 |||

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sicko ()

Cveto ::

Načeloma so cene zdaj kar nizke, grafičnim je ceno zbila Nvidia z Geforce 8800GT, tako da tukaj pomoje ne bo kmlu spet znižanja. Pri procesorjih je zaradi slabih rezultatov Phenoma stanje prav tako dokaj stabilno, ram je tako poceni da se lahko samo še podraži, ostale stvari pa gredo itak počasi z prihodom novih modelov dol (HDD-ji, plate itd...)

Če mene vprašaš je zaj kar primeren cajt za nakup, sploh glede na število novoizdanih iger in bližajoče se praznike, ko imamo vsi malo več časa za comp kot sicer.

El Nino ::

če maš vse zbrano kupi zdej kr sicer januarja bi lahko bla kakšna akcija ala 'čistimo' od merkurja (pane da delam reklamo) ampak boljše vrabec v roki kot golob na strehi, jaz pravim. Pa cene so šle po mojem nekaj dol zarad prihajajočih praznikov, tako da pot pod noge. Moje mnenje je da itak, če daš, v tvojem primeru, 560€ za comp, boš pa dobil tiste 15 dodatnih € pa si comp zdej nabavil.

LP

Opkow ::

Ce mislis cakat do januarja, potem ga ne kupuj sedaj... niti ga ne kupuj januarja... Ker, ce tako razmisljas, ga pravzaprav ne rabis. za 15 EUR razlike si pripravljen cakat? Pocakaj se 4 mesece, pa dobis isto konfiguracijo za 50 EUR ceneje...

Upam, da vidis poanto.

In vprasanje je, ce bos takrat se dobil komponente, ki si jih gledal in bos mogel nabavit neko podobno komponento, ki bo bila 20 EUR drazja, pa si na slabsem...

Neglede kaksen racunalnik si kupil in za koliksen dnar, vedno si v izgubi, ce ne sluzis z njim. Pa obracaj kakor ces...

kajpravis ::

Januarja so razprodaje, pa boš vložil ravno teh 15€, pa verjetno še kakšnega zraven.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nvidia poziva k odgovorni prodaji grafičnih kartic vsled kriptovalut (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
7222865 (18528) snow
»

nov pc za gaming (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11112804 (11052) slovenc5
»

new gaming rig tips

Oddelek: Pomoč in nasveti
171805 (1621) cinkaCR7
»

Kam so šli vsi Blu-Rayi? (strani: 1 2 )