Forum » Operacijski sistemi » Problem z windowsi!
Problem z windowsi!
Snipy ::
Imam naslednji problem. Ko sem ponovno namestil sistem na disk moram obvezno imeti v pogonu cd od Win drugače mi noče zagnati. Poleg tega je še ta težava, da ne morem priti v menu za instalacijo(tisti modri zaslon :)), ker se mi enostavno bootajo windowsi.
Mislim da je problem v tem, da disk, kjer je sistem ni bootable. Kako se to naredi??
PS
Sistem se mi zlouda samo če v BIOS-u naštimam da je cd eden od virov bootanja. Če tega ni mi napiše da ni sistema na diskih.
Prosim pomagajte!
Mislim da je problem v tem, da disk, kjer je sistem ni bootable. Kako se to naredi??
PS
Sistem se mi zlouda samo če v BIOS-u naštimam da je cd eden od virov bootanja. Če tega ni mi napiše da ni sistema na diskih.
Prosim pomagajte!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows error recoveryOddelek: Operacijski sistemi | 1316 (1180) | solatko |
» | RAID 0 Rešitev za ASUS P5KC ?Oddelek: Strojna oprema | 1435 (1090) | st0jko |
» | namestitev Microsoft Windows XP ProfessionalOddelek: Operacijski sistemi | 2063 (1906) | opeter |
» | Zamenjal ohišje zdej pa ne dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1468) | mkonci |
» | Kako dobiti podatke s SATA diska?Oddelek: Strojna oprema | 1331 (1094) | Spajky |