Forum » Kaj kupiti » Vprašanje o prenosnikih Sony
Vprašanje o prenosnikih Sony
robek ::
Zanima me vaše mnenje o prenosnikih Sony. Predvsem me zanima model SONY VAIO VGN-CR21S/W.
Moja vprašanja bi bila - a kdo ve, ali ima to slovensko tipkovnico ali ne? Je možno kje v Sloveniji dokupiti garancijo? Kje je servis za Sony prenosnike v Sloveniji (mislim, da sem nekje slišal, da ga sploh ni...)? Kakšne druge izkušnje?
Pa prosim - ne mi ponujati kakšnih drugih prenosnikov za to ceno, ker ni zame... V tem primeru dizajn pač prevlada.
Hvala za pomoč.
Moja vprašanja bi bila - a kdo ve, ali ima to slovensko tipkovnico ali ne? Je možno kje v Sloveniji dokupiti garancijo? Kje je servis za Sony prenosnike v Sloveniji (mislim, da sem nekje slišal, da ga sploh ni...)? Kakšne druge izkušnje?
Pa prosim - ne mi ponujati kakšnih drugih prenosnikov za to ceno, ker ni zame... V tem primeru dizajn pač prevlada.
Hvala za pomoč.
mercutio ::
Tudi mene zanima, če ima kdo na tem področju kaj izkušenj? Se pravi, če se odločim in SONY prenosnik kupim v Italiji, na kaj moram paziti da bom garancijo lahko uveljavljal tudi pri nas oziroma ali sploh lahko uveljavljaš garancijo za SONY prenosnike v Sloveniji?
Hvala in LP.
Hvala in LP.
icko ::
Neka firma iz maribora kjer sem jaz kupil ima zelo podobne cene kot so v tujini. Dajejo tudi eno leto garancije.
Sony je zelo dober laptop vsaj zame, pa sem imel opravka že z večimi proizvajalci.
lp
Sony je zelo dober laptop vsaj zame, pa sem imel opravka že z večimi proizvajalci.
lp
Ted ::
Mislim da se ti Sony-a bolj splača kupit v sosednjih državah ker so cene pri nas previsoke. Če si blizu meje to ne bi smel biti problem.
Mah...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ted ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bodo Ultrabooki predragi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 26436 (23213) | driver_x |
» | Dell 1558 i7 ali i5..baje se kvarijo..potrebujem mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 3914 (3112) | civic_ |
» | Trgovina Esvet.comOddelek: Kaj kupiti | 3046 (1985) | okfec |
» | Rabim več infoOddelek: Kaj kupiti | 1441 (1182) | Zlatanov |
» | Kateri prenosnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5982 (4936) | kingkong |