Forum » Programska oprema » file scavenger
file scavenger
uros18ser ::
Želim obnoviti podatke, ki sem jih po nesreči formatirov. Vendar nimam dovolj velikega drugega trdega diska da bi obnovljene podatke shranil na drugi dan. Zato želim podatke obnoviti na ta disk s katerga bi podatke obnovil, vendar program zahteva OVERRIDING CODE. Prosil pa bi če bi mi lahko povedali kaj je ta koda kaj moram za kodo vpisati.
Za odgovere se vam že vnaprej zahvaljujem.
LP Uroš
Za odgovere se vam že vnaprej zahvaljujem.
LP Uroš
pizdarija1 ::
Naj te opozorim da ni pametno obnoviti podatke iz tam kjer jih rešuješ če pride do napake, oz. karkoli izgubiš te podatke in pa nasvet da čim manj uporabljaš ta disk (zapisuješ) ker s tem si samo zmanjšaš možnost za obnovitev.
Najbolje da daš disk v drug pc kot sekundarni disk!
O OVERRIDING CODE ti pa žal ne znam nič povedati
Če so pa zelo pomembni podatki pa razmisli da disk neseš na ustrezne firme kjer se z reševanjem ukvarjajo!
Najbolje da daš disk v drug pc kot sekundarni disk!
O OVERRIDING CODE ti pa žal ne znam nič povedati
Če so pa zelo pomembni podatki pa razmisli da disk neseš na ustrezne firme kjer se z reševanjem ukvarjajo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pizdarija1 ()
uros18ser ::
Hvala za odgovor. Sem dobil neki stari disk in na njega obnovil podatke in jih nato skopirov na moj disk. Malo več dela, drugač je pa šlo. Dosegel se svoje.
LP Uroš
LP Uroš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiral s podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1151 (1024) | solatko |
» | Računalnik se ponovno zaganja ko priklopim diskOddelek: Pomoč in nasveti | 814 (780) | drinovcRok |
» | Fujitsujev "eliminator" magnetnega zapisa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 7977 (5375) | Wolfman |
» | Prodan Disk - kako unicit podatke da ne bodo vidniOddelek: Pomoč in nasveti | 3868 (2686) | poweroff |
» | Izbrisana particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1505) | Boky |