Forum » Pomoč in nasveti » Pri predvajanju DVD filma dobim črn zaslon
Pri predvajanju DVD filma dobim črn zaslon
jetman ::
Živjo!
Ko predvajam DVD film (original in neoriginal) vidim npr. v media playerju samo črn zaslon (black screen), zvok pa se sliši. Imam HP laptop in ATI grafično. Ta problem se je pojavil zdaj, prej sem pa več kot eno leto normalno gledal DVDje. Divx ipd. se predvaja brez tećav. Vem, da pri nekaterih karticah pri uporabi TV-outa dobiš na primarnem zaslonu črn zaslon, na sekundarnem pa se film normalno prevaja, ampak jaz tega trenutno ne uporabljam. Preveril sem tudi v Ati control centru, če je slučaj po kakšnem čudnem slučaju zaznan sekundarni zaslon, ampak ni. Zgleda vse vredu.
Prosim, če kdo pozna to težavo in mi jo pomaga odpraviti.
Hvala
Ko predvajam DVD film (original in neoriginal) vidim npr. v media playerju samo črn zaslon (black screen), zvok pa se sliši. Imam HP laptop in ATI grafično. Ta problem se je pojavil zdaj, prej sem pa več kot eno leto normalno gledal DVDje. Divx ipd. se predvaja brez tećav. Vem, da pri nekaterih karticah pri uporabi TV-outa dobiš na primarnem zaslonu črn zaslon, na sekundarnem pa se film normalno prevaja, ampak jaz tega trenutno ne uporabljam. Preveril sem tudi v Ati control centru, če je slučaj po kakšnem čudnem slučaju zaznan sekundarni zaslon, ampak ni. Zgleda vse vredu.
Prosim, če kdo pozna to težavo in mi jo pomaga odpraviti.
Hvala
- spremenil: jetman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlaga problema grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 1686 (1277) | Riff |
» | blannk screen vsake toliko časa ? Grafična?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1440) | Netrunner |
» | video - noro!Oddelek: Zvok in slika | 1221 (912) | ender |
» | LCD Ghosting ?Oddelek: Zvok in slika | 922 (798) | Keyser Soze |
» | Radeon 8500LE- težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 888 (717) | para-site |