Forum » Pomoč in nasveti » Program za obnovitev datotek po defragmetaciji
Program za obnovitev datotek po defragmetaciji
InFlamesSLO ::
Lepo pozdravljeni!
Pred parim dnem sem imel problem ,ko se mi je racunalnik totalno sesul in nisem mogel vec v windowse priti(tudi po safe mode ne).Moral sem formatirati računalnik in s tem so se mi zbrisale use slike ,ki sem jih imel na računalniku
Prosil bi, če mi lahko poveste za kakšen program s katerim bi dobil use slike nazaj...
Hvala in L.P!
Pred parim dnem sem imel problem ,ko se mi je racunalnik totalno sesul in nisem mogel vec v windowse priti(tudi po safe mode ne).Moral sem formatirati računalnik in s tem so se mi zbrisale use slike ,ki sem jih imel na računalniku
Prosil bi, če mi lahko poveste za kakšen program s katerim bi dobil use slike nazaj...
Hvala in L.P!
nekdo123 ::
Kaj ima pa formatiranje veze z defragmentacijo? Razen tega, da format popolnoma defragmentira disk ? :)
detroit ::
jst sm meu na dveh diskih 2 sistema in iz enga sm druzga defragou z o&o defrag ...a je treba povedat da nism fajlu ve; vidu nikol
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | samsung s6 in problem z prostoromOddelek: Mobilne tehnologije | 827 (747) | torres8 |
» | Namagneten trdi diskOddelek: Strojna oprema | 1861 (1471) | fosil |
» | Prenašanje SMS-ovOddelek: Mobilne tehnologije | 4515 (3849) | manuelca :) |
» | crknil disk?Oddelek: Strojna oprema | 1848 (1443) | Gapi |
» | Program za prenos slik iz internetnih strani?Oddelek: Programska oprema | 988 (888) | BladE_ |