Forum » Slo-Tech » Ja ..to ..skrpito zadaviti!!
Ja ..to ..skrpito zadaviti!!
cahahopie ::
Se raje zdiram na samo skripto kot pa ne avtorja.. bi drgač se sledil še kakšen fizični obračun.
O.k. Primož saj vem, da se trudiš in garaš kot zamorc.. sam poglej:
Jaz lepo pišem in pišem... napišem cel dolg ..edinstven esej, ga še pregledam in zabušim samo zato pol ure... med tem, pa mi iz neznanega razloga prekine povezavo. Ko klinem "Pošlji" mi začne avtomatsko konektat na neta... a ko se skonektam mi vrže... "Neprijavljeni ne morjo sodelovat...itd..", čeprav mi obstrani piše, da sem prijavlen... in kaj je še huje, ves text gre k vragu. Jao!!!!
Mam zastalen način logiranja.. torej shranjeno v cookie za dolg čas...
Torej če se da kaj postorit.. postori...
O.k. Primož saj vem, da se trudiš in garaš kot zamorc.. sam poglej:
Jaz lepo pišem in pišem... napišem cel dolg ..edinstven esej, ga še pregledam in zabušim samo zato pol ure... med tem, pa mi iz neznanega razloga prekine povezavo. Ko klinem "Pošlji" mi začne avtomatsko konektat na neta... a ko se skonektam mi vrže... "Neprijavljeni ne morjo sodelovat...itd..", čeprav mi obstrani piše, da sem prijavlen... in kaj je še huje, ves text gre k vragu. Jao!!!!
Mam zastalen način logiranja.. torej shranjeno v cookie za dolg čas...
Torej če se da kaj postorit.. postori...
nojus ::
Tud men se je žr to naredl. itak da popizdu ;((
sem kr sam odbugiral tega hrošča, tko da uporabljam copy-paste verianto preden pošljem daljši text :D
sem kr sam odbugiral tega hrošča, tko da uporabljam copy-paste verianto preden pošljem daljši text :D
Primoz ::
naj mi kdo kupi sok... pa bom zrihtal
:))
Pri komentarjih in novicah je že narejeno na novo (tole je tudi že narejeno na 9/10)... samo moram še zbrat pogum pa narest do konca.
:))
Pri komentarjih in novicah je že narejeno na novo (tole je tudi že narejeno na 9/10)... samo moram še zbrat pogum pa narest do konca.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Tomi ::
zabušim samo zato pol ure
Poluren time-out je verjetno razlog, kar si tako ali tako sam ugotovil. Edina rešitev zaenkrat je ctrl-c in ctrl-v.
Poluren time-out je verjetno razlog, kar si tako ali tako sam ugotovil. Edina rešitev zaenkrat je ctrl-c in ctrl-v.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe Premiere (problem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2076 (1497) | Hustla |
» | Kaksen je v vasi firmi praksa pri kratkih pavzahOddelek: Loža | 6169 (4593) | Dr_M |
» | Kolikšna je proizvodna vrednost avtomobilaOddelek: Na cesti | 5114 (4396) | dzinks63 |
» | Paket via Pošta slovenije - nepričakovana dodatna postavkaOddelek: Loža | 10313 (9312) | kitewing |
» | Pomoč pri izdelavi strani.Oddelek: Izdelava spletišč | 1253 (991) | Tito |