Forum » Omrežja in internet » Mreža-skupna raba datotek
Mreža-skupna raba datotek
muhcman ::
Živjo!
Mene pa zanima kaj bi lahko bil problem pri povezavanju dveh računalnikov prek ruterja v mrežo. Eden računalnik dostopa do ruterja brezžično drugi pa je povezan s kablom. Nastavil sem vse potrebne nastavitve (kot so. ista omrežna skupina, sharing, izklopil sem tudi firewalle na ruterju in na računalnikih... ). Internet dela na obeh računalnikih normalno, tudi pingal sem in vse deluje normalno.. le ne vidita se... Pa me zanima kaj bi lahko bil problem?
Hvala za odgovore...
Lp
Mene pa zanima kaj bi lahko bil problem pri povezavanju dveh računalnikov prek ruterja v mrežo. Eden računalnik dostopa do ruterja brezžično drugi pa je povezan s kablom. Nastavil sem vse potrebne nastavitve (kot so. ista omrežna skupina, sharing, izklopil sem tudi firewalle na ruterju in na računalnikih... ). Internet dela na obeh računalnikih normalno, tudi pingal sem in vse deluje normalno.. le ne vidita se... Pa me zanima kaj bi lahko bil problem?
Hvala za odgovore...
Lp
Muhc
- spremenil: muhcman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik in povezava z internetom preko routerja - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2468 (1952) | Miro-Slav |
» | wi-fi oddajnikOddelek: Omrežja in internet | 3775 (3001) | lenart0 |
» | Router D-Link DIR-615Oddelek: Omrežja in internet | 2710 (1975) | Janez2 |
» | Router NETGEAR WGR614 v6Oddelek: Informacijska varnost | 2554 (2400) | StratOS |
» | ADSL router konfiguracijaOddelek: Omrežja in internet | 1319 (1130) | Hojne |