Forum » Loža » izpit za motor
izpit za motor
Klemenn ::
torej delam izpit za motor (skuter) in sem star 13 let. 14 bom star 7.9.1988. ali je kakšna možnost da bi lahko že prej vozil motor? mogoče kakšna izjema?
Thomas ::
Lepo. Zdej si pa skor 28. Lepo. Komot voziš motor. Sam izpit nared! :D :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
DC- ::
Pri H kategoriji tko ni nobene prakse edin tiste osmice k jih morš na izpitu narest. Pol leta prej se lepo sprehod do roške pa nared vse ko boš pa 14 greš pa lahko izpit dvignt.
DC-
DC-
Marjan ::
:D
A 14 letni že lahko motor vozjo!!???
Shit, zdej pa ne bom mogu enga mulca v naši ulci prjavt, k skoz z mopedom "prdi" tle po naši ulci. Za popizdit.
A je zdej to moderen? Bol ti skuter prdi večji frajer si?
A 14 letni že lahko motor vozjo!!???
Shit, zdej pa ne bom mogu enga mulca v naši ulci prjavt, k skoz z mopedom "prdi" tle po naši ulci. Za popizdit.
A je zdej to moderen? Bol ti skuter prdi večji frajer si?
Tomi ::
14 bom star 7.9.1988
Torej si že prava starina, lahko bi že zdavnaj imel izpit za tovornjak ali pa letalo, ne pa motor.
Torej si že prava starina, lahko bi že zdavnaj imel izpit za tovornjak ali pa letalo, ne pa motor.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
R0K ::
Tomi ?
Jebediah : izpit lohka delaš že ko si star 1let, samo ti ga ne bodo dal ... mores bit stara 14 let, da ga lahko dvignes ... sploh pa ni vazno kdaj si delal izpite ...
...aja, pa pripravi se na jako dolgočasna predavanja tam...
Jebediah : izpit lohka delaš že ko si star 1let, samo ti ga ne bodo dal ... mores bit stara 14 let, da ga lahko dvignes ... sploh pa ni vazno kdaj si delal izpite ...
...aja, pa pripravi se na jako dolgočasna predavanja tam...
Odin ::
Po moje je mislo da je rojen 7.9.1988.
Možnost seveda je, ampak ni legalna. Na legalno pa bo še treba malo počakat. Meni je zlo žal:P
Možnost seveda je, ampak ni legalna. Na legalno pa bo še treba malo počakat. Meni je zlo žal:P
Tomi ::
Jebediah se je zatipkal v datumu, in sedaj je iz tega prišla šala..
Nič več in nič manj.
Nič več in nič manj.
metrodusa.blogspot.com
BC3 ::
Shit, zdej pa ne bom mogu enga mulca v naši ulci prjavt, k skoz z mopedom "prdi" tle po naši ulci.
prjaviš ga lahko če ma predelan (preglasen) ,,auspuh".
prjaviš ga lahko če ma predelan (preglasen) ,,auspuh".
perci ::
BC3: sam fora je v tem, da so ti izpuhi (ta glasni, brenčeči) skoraj vsi homologirani, tako da ga ne moreš prijavit zarad tega
polj ni nobene in to mislim čist nobene možnosti da bi motor legalno vozil pred 14 letom? sploh pa izpit delam zdejle........sm je en problem.......motorja sploh še nisem vozil ( če izštejemo padec (5min vožnje) in fotr mi ga noče kupt pol leta preden se bom sploh vozu.....pa ne vem kaj čem nardit.........matr al bom pogrnu na vožnji......ko nula........:\\
Odin ::
Na kaki vožnji boš pogrno? Za skutera rabiš tak samo teoretični del. Pa še ta je ful simpl, pole si sposodiš, pa malo zaplonkaš in je izpit to>:D
MadMicka ::
Kva čez narest, ja nared tko k vsi..
pr kolegu si sposod motor pa se čim večkrat voz, valjda se izogibi prometnih ulc, pa tud če te slučajno ustav policija nav nč hudga..
edin če te bo pol fotr naklofu >:D
pr kolegu si sposod motor pa se čim večkrat voz, valjda se izogibi prometnih ulc, pa tud če te slučajno ustav policija nav nč hudga..
edin če te bo pol fotr naklofu >:D
SkIDiver ::
No spet ti bom jz novomeščan povedu kako to gre. Če se ne motm hodš v bršljin v šolo. NO če mate tam tečaj in vožnjo pol cool. Ko boš naredu tečaj in vožnjein ko boš star ŽE 14 let boš pršu v šmihel na republiški zavod in boš tuki pisu teste za H kategorijo. Če boš naredu uspešno se boš lepo dogovoru za datum preizkusa pred tem centrom, kjer boš mogu pokazat, če se znaš pelat med stožci. Ko boš to uspešno pokazu ti bojo izdal papir in greš na občino (tam ko je lokal Patriot) dvignt vozniško z eno sliko, osebnim dokumentom, pa ne vem če še kj nucaš. In voila maš papir v rokah.
Če te kj zanima pa sam praši
Če te kj zanima pa sam praši
Jeronimo ::
Kakšen skuter neki. Avtomatik - to je motor. Pa še poceni je. Kdo ti bo pa dal denar za skuter? Jaz bi ga pošteno čez rit. Hoštaplarija.
Sicer pa, kam hitiš? Za ubit se z motorjem je vedno dovolj časa.
Sicer pa, kam hitiš? Za ubit se z motorjem je vedno dovolj časa.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
ne kaj ni to tako...................mi mamo v šoli teste in vožnjo potem ko bom 14 grem pa jaz samo vozniško iskat?
aja kaj ima kdo kakega pocen mopeda za prodat (10k)???? in je iz novo mesto:D
aja kaj ima kdo kakega pocen mopeda za prodat (10k)???? in je iz novo mesto:D
fictionel ::
jebediah: jst sm lan naredu izpit.
pr ns je blo tukole: en tedn smo mel predavanja, pa umes ene 2x mal voznje za probat. Pol je pa prsla komisija, pa smo pisal teste. Ce si jih pisov z mn kt 10 kazenskimi si su lohk vozt. Si zvozu -> dobu 'fake' potrdiu. ce ne mas pa se ene par moznosti za voznjo!
Pol gres pa po taprau potrdiu, pa z DVEMA slikama na obcino, kjer ti u 5 min izdajo izpit! ZA TO MORAS BIT STR USAJ 14 LET! Jst sm su iskt isti dan :D
pol se pa vs vazn vozs naokol :8-)
pr ns je blo tukole: en tedn smo mel predavanja, pa umes ene 2x mal voznje za probat. Pol je pa prsla komisija, pa smo pisal teste. Ce si jih pisov z mn kt 10 kazenskimi si su lohk vozt. Si zvozu -> dobu 'fake' potrdiu. ce ne mas pa se ene par moznosti za voznjo!
Pol gres pa po taprau potrdiu, pa z DVEMA slikama na obcino, kjer ti u 5 min izdajo izpit! ZA TO MORAS BIT STR USAJ 14 LET! Jst sm su iskt isti dan :D
pol se pa vs vazn vozs naokol :8-)
zvozu -> dobu 'fake' potrdiu.
kaj to pomeni
potem lahko vozim tut preden sem 14 star...al je to samo zato da daš polj tam na občini ko si star 14.........???:)
kaj to pomeni
potem lahko vozim tut preden sem 14 star...al je to samo zato da daš polj tam na občini ko si star 14.........???:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | a rabm izpit za 49ccmOddelek: Loža | 14320 (9550) | majko123 |
» | Pomoč o motorjuOddelek: Na cesti | 2976 (2317) | c00L3r |
» | Vprašanje: Koliko km/h se lahko vozim na mopedu?Oddelek: Na cesti | 7779 (7021) | XtodaZ |
» | Izpit za motorOddelek: Loža | 16349 (7278) | St235 |
» | A kategorija- izpit... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9660 (7200) | guest #44 |