Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ne prižge :(
Računalnik se ne prižge :(
imy ::
Kupil sem nov računalnik(sam sem ga sestavil) in je 1 teden delal čisto lepo, danes pa ga hočem prižgati, se užge vendar noče v windovse, na ekranu se nič ne prikaže, od ekrana lučka samo utripa :(
use lučke gorijo normalno, nč ne kaže na to da kaj nebi delovalo. Sem že vzel vn baterijo iz plate, ni nč pomagal, zamenjal slote ramov, poskusil sem tudi samo z enim ramom, isto ni učinka. Na ramih gorijo lučke tak da pomoje rami niso. Če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe naj prosim sporoči, ker imam še vse v garanciji in lahko menjam. Aja pa nč ni navito.
q6600
asus p5n-e sli
asus en7600gt
2gb rama geil dragon black
sata 2 wd 160gb
lc power 550w
pls help
use lučke gorijo normalno, nč ne kaže na to da kaj nebi delovalo. Sem že vzel vn baterijo iz plate, ni nč pomagal, zamenjal slote ramov, poskusil sem tudi samo z enim ramom, isto ni učinka. Na ramih gorijo lučke tak da pomoje rami niso. Če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe naj prosim sporoči, ker imam še vse v garanciji in lahko menjam. Aja pa nč ni navito.
q6600
asus p5n-e sli
asus en7600gt
2gb rama geil dragon black
sata 2 wd 160gb
lc power 550w
pls help
- spremenil: imy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15209 (13771) | Berni_01 |
» | Čudno obnašanje mašine - zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 4310 (3822) | akulp |
» | Slika se ugasnila, PC se ne prižge več...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1748 (1431) | bosmla |
» | Računalnik NE dela (ne pride do BIOS-a)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1817 (1698) | ttommy |
» | CMOS checksum errorOddelek: Strojna oprema | 1496 (1309) | Glicerin |