Forum » Pomoč in nasveti » Call of duty 4.
Call of duty 4.
cvilimen ::
Zdravo jz mam en problem sem kupil call of duty 4 ga normalno naložim.Potem pa mi izpiše:'the game didn't quit last time propely' potem me pa vpraša če hočem igro zagnati na varen način.Ko dam ne oz. da se ne zgodi nič.Zdaj ne vem v čem je problem???
Greg91 ::
Ko te vprasa ali naj igro zažene v ssafe mode klikni da in igra bi se morala zagnati normalno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Greg91 ()
rdecaluc ::
To ti napiše kadar se igra sesuje oz. karkoli se zgodi in se igra zapre brez da bi normalno šel ven. Če boš dal safe mode si boš potem moral vse nastavitve nastavit še 1x , zato je najbolje da daš ne in si opravil.
Est modus in rebus. ,typos
;-) ::
Sam so me razočarali...2 dni sem igral pa sm v najvišjem levelu z tem da sm kakih 5 ur bil spectate ker sm spal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
rdecaluc ::
Ali mi lahko nekdo razloži kako gre ta menjava cfgja . Ali samo prilepiš drugega namesto svojega pa je? Zanima me samo iz radovednosti.
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Original igro zaženem, a se ne zgodi nič..Oddelek: Igre | 1890 (1505) | Cold1 |
» | GTA IV(Original) - Zakaj mi kaže črn zaslon ko pridem v igro? Kljub registraciji na ROddelek: Igre | 1771 (1463) | Luka321 |
» | Inštalacija printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2514 (2327) | racunalnik3 |
» | [First Person Shooter Games] in 2.WW tema obrobnoOddelek: Igre | 1502 (1333) | Jst |
» | SOF 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4895 (3312) | Rus |