Forum » Kaj kupiti » Katero ohišje...
Katero ohišje...
Thanatos ::
mi svetujete? Comp bom definitivno navijal, zato je ugradnja dodatnih case ventov nuja. V mislih sem imel kakšnega Chiefteca 601 ampak bi rad slišal še vaše mnenje.
ghibly ::
Ne bom solil pameti. Kupi kar želiš, le tako boš zadovoljen.:) :)
Če "Cankarji" niso problem potem je tisto ohišje "OK".
Če "Cankarji" niso problem potem je tisto ohišje "OK".
kaj pa tole Prodajajo ga pri Quick Computers za 25000 + poštnina, zraven pa dobiš še 300W napajalnik (sam imam 230W :( ). Če pa kupim Chifteca bom moral dati samo za kišto 21K + 10K za 300W napajalnik.
Stallone ::
Sej je hud, samo zdej k mam Chiefteca, ga ne bom nikol zamenou.
Stranica se res komot dol vzame, pa lah ga zakleneš(stranio in front), pa tud notr ma več placa kokr tale...
Odločitev pa je seveda tvoja:))
Stranica se res komot dol vzame, pa lah ga zakleneš(stranio in front), pa tud notr ma več placa kokr tale...
Odločitev pa je seveda tvoja:))
tha_man ::
Tale tud zgleda kul, čeprav se po moje ne splača škrtarit zaradi ubogih 5 jurjev. Ohišje je le zadeva ki je ne menjavaš vsaki dve leti. In če veliko šariš po notranjosti računala boš s Chieftecom sigurno zelo zadovoljen.
tomaz255 ::
Jaz ti priporočam Chieftec CS 2001(BigTower). Je zelo prostorno, dosti mest za ventilatorje, pa tudi lepo zgleda.
OK odloču sem se za Chifteca CS601. CS2001 je predrag + previsok.
Na ceniku od mlacoma sem videl ta model (601) iz aluminija za svinjskih 44K. Zakaj je tolk drag?
Na ceniku od mlacoma sem videl ta model (601) iz aluminija za svinjskih 44K. Zakaj je tolk drag?
malinavc ::
dej ne ga srat no...44k za eno usrano ohišje...10k midi navadno pa 34 za neko drugo komponento...
...odvisno s katere perspektive gledamo...
tha_man ::
...ki bo zastarela prej kot v dveh letih, ohišje pa ostane! No, saj 44 jurjev je res dost, ampak 20 za standardni Chieftec je pa brez dvoma vredno dati!
Voranz ::
Maš pa varianto tudi za Chieftec s preiskušenim napajalnikom 340W pri Pro-Bit Kranj - Dragon Series DX in DA modeli - pregled modelov s specifikacijami na naslovu : http://www.arena-chieftec.de/PC_Chassis...
sash ::
Pa ima ta PRO-BIT iz Kranja kak internet naslov, ker sem iz Maribora in je malo neugodno drugače komunicirat z njimi.
kolk jaz vem je Pro-bit v kranju jaz pa živim v Ljubljani in imam do Mlacoma 15min, do Kranja pa veliko več, avto pa ne poganjajo sončne celice :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thanatos ()
RookY ::
Mene zanima, če imajo Chiefteci z vratci, možnost odpiranjaz leve in ne desne.
Juhu juhu spet bom bruhu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ohisje???Oddelek: Kaj kupiti | 1374 (974) | dela |
» | katero ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1660 (1285) | viper |
» | Kaj predlagare za 500.000 SITOddelek: Kaj kupiti | 2188 (1375) | SLOWWWeb.net |
» | Katero ohišje?Oddelek: Kaj kupiti | 1161 (1005) | Voranz |
» | Kero ohisje naj kupim: CHIEFTEC ali MACASEOddelek: Kaj kupiti | 1418 (1068) | tomaz255 |