Forum » Strojna oprema » COMPEX rl2000a (mrezna kartica) - win XP drajverji?
COMPEX rl2000a (mrezna kartica) - win XP drajverji?
branko_bm ::
ja mrezno mam gor, dajveri so ok
drugi racunalnik ma 100Mbps mrezno in napise da se je povezal z 10Mbps se pravi da je zdaj vredu
zdaj mam se samo en problem vse sem nastavil kar je porebno za mrezno, a sharanih fajlov od drugega racunalnika ne vidim
kaj bi mogoce na koaksialnem izhodu morala biti kapica? povezan sem preko crosover kabla
drugi racunalnik ma 100Mbps mrezno in napise da se je povezal z 10Mbps se pravi da je zdaj vredu
zdaj mam se samo en problem vse sem nastavil kar je porebno za mrezno, a sharanih fajlov od drugega racunalnika ne vidim
kaj bi mogoce na koaksialnem izhodu morala biti kapica? povezan sem preko crosover kabla
VASkO ::
ne rabi bit, saj pa pri meni je delalo tak, kot mas zdaj - ocitno nisi nekaj dobro nastavil, imas isti workgroup na racunalnikih?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utorrent prepočasen download (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9264 (8185) | MrStein |
» | Omejitev hitrosti na mrežni karticiOddelek: Omrežja in internet | 2896 (2620) | jmorenoeu |
» | Mrežna kartica s hitrostjo 10/100 Mbit/s deluje samo v načinu 10 Mbit/s?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1876 (1701) | amigo_no1 |
» | Računalnika fizično povezana > Kaj pa zdej?Oddelek: Strojna oprema | 9571 (6507) | bastadu |
» | wireless mrežaOddelek: Kaj kupiti | 3055 (2263) | pujsek_ |