Forum » Pomoč in nasveti » Acer 5920G Xp in glasnost mikrofona
Acer 5920G Xp in glasnost mikrofona
boogie ::
Pozdravljeni!
Po formatiranju prenosnika in odstranitvi Viste , sem na prenosnik namestil XP-je, kjer pa imam majčken problem. Sicer sem vse driverje potegnil iz proizvajalčeve strani in deluje vse (skoraj), kar sem naknadno ugotovil, da me sogovorniki preko sky-pa ali katerega drugega programa slabo slišijo. V Visti konkretno s tem ni bilo problemov. Ima kdo kakšno idejo??
Po formatiranju prenosnika in odstranitvi Viste , sem na prenosnik namestil XP-je, kjer pa imam majčken problem. Sicer sem vse driverje potegnil iz proizvajalčeve strani in deluje vse (skoraj), kar sem naknadno ugotovil, da me sogovorniki preko sky-pa ali katerega drugega programa slabo slišijo. V Visti konkretno s tem ni bilo problemov. Ima kdo kakšno idejo??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router ne določi IP prenosniku z VistoOddelek: Omrežja in internet | 1506 (1324) | amigo_no1 |
» | Windows 7 beta in RC le pogojno uporabna do izteka licenceOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4686 (2922) | ender |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4095 (3345) | ender |
» | Kateri OS uporabljate in zakaj ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7220 (5134) | opeter |
» | Prenosnik + xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2084 (1874) | tattoo |