Forum » Pomoč in nasveti » radio slovenija
radio slovenija
balasko ::
pozdravljeni,
v nočnem programu radia slovenija so včasih kake dobre oddaje in me zanima kako bi si lahko posnel kaki del naprimer med 2 in 2.30 uro ponoči na hard disk.
kakšen softwear oz. hardwear rabim
hvala
v nočnem programu radia slovenija so včasih kake dobre oddaje in me zanima kako bi si lahko posnel kaki del naprimer med 2 in 2.30 uro ponoči na hard disk.
kakšen softwear oz. hardwear rabim
hvala
zk_eu ::
Jaz npr, nekatere stvari enostavno posnamem kr z Nero Wawe Iditorjem, zastojn je pa drgač Audacity, enostavno nastaviš na stereo mix in snemaš, verjetno mislišš pa kakšen program, ki bi sam dal snemat, probaj TEGA, vendar nisem siguren, ga še nisem sprobal
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
balasko ::
v mislih sem imel sledeče: na primer z winampom poslušam radio preko spleta in vmes posnamem to ker hočem še na disk
LeXani ::
Sam uporablam Freecorder, je zelo enostaven.Snema preko zvočne kartice..zato lahko sklopiš zvočnike (primerno za ponoči).
Čas prve prijave 04.11.2005
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prehod med pesmiOddelek: Programska oprema | 1046 (924) | demon#666 |
» | program za snemanje zvoka z cim manjso porabo placa na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 807 (807) | zk_eu |
» | Pesem dati v obratno predvajanjeOddelek: Zvok in slika | 1447 (1288) | 5er--> |
» | telefonija preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3157 (2504) | wifi4all |
» | Šc, komar, šc!Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2495 (2495) | Kaboom |