Forum » Operacijski sistemi » Brisanje sporočil!
Brisanje sporočil!
OCCULT ::
Zdravo sem prijavljen na enm forumu,kjer se mi neprestano brišejo prejeta in poslana sporočila?
Kaj bi bilo lahko to!
Zamenjal sem tudi uporabniško ime in geslo pa se stvar nadaljuje.Admin foruma je povedal da tega ne more naredit saj je pod mojim geslom ter se mu zdi čudno.
Ali se vam kaj svita ,kaj bi lahko bilo......ali je možno,da je kakšen virus na mojem PC-ju ,louder adware-malware,da to dela.
Lp
Kaj bi bilo lahko to!
Zamenjal sem tudi uporabniško ime in geslo pa se stvar nadaljuje.Admin foruma je povedal da tega ne more naredit saj je pod mojim geslom ter se mu zdi čudno.
Ali se vam kaj svita ,kaj bi lahko bilo......ali je možno,da je kakšen virus na mojem PC-ju ,louder adware-malware,da to dela.
Lp
Occult
- spremenil: OCCULT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Protišpijunska zaščita Win10Oddelek: Omrežja in internet | 1733 (1171) | nyler |
» | Slo-tech in problem z prijavoOddelek: Slo-Tech | 816 (649) | Jerry000 |
» | Facebook security check (pomoč)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1210) | Tsunami |
» | Cpanel Cron jobs ne pošlje backup-a baze na mailOddelek: Izdelava spletišč | 2553 (2420) | Housy |
» | Internet pri notesnikih!Oddelek: Omrežja in internet | 1530 (1220) | 'FireSTORM' |