Forum » Operacijski sistemi » Win XP zagon firefoxa ??
Win XP zagon firefoxa ??
ta_pravi ::
Lep pozdrav
Dogaja se mi, ko zaženem firefox ali internet explorer, da čakam še kake dve minutki preden se mi zalaufa net....
Pa tudi ko zaženem enega izmed omenjenih programov mi računalnik "zamrzne"-ne morem delat nič drugega kot počakati da se zalaufa net.
Povezava se mi zažene takoj ob zagonu windowsev, v mrežni kartici imam vpisa ip, da ga ne išče samodejno...
kaj ma kdo podobne težave???
LP
Dogaja se mi, ko zaženem firefox ali internet explorer, da čakam še kake dve minutki preden se mi zalaufa net....
Pa tudi ko zaženem enega izmed omenjenih programov mi računalnik "zamrzne"-ne morem delat nič drugega kot počakati da se zalaufa net.
Povezava se mi zažene takoj ob zagonu windowsev, v mrežni kartici imam vpisa ip, da ga ne išče samodejno...
kaj ma kdo podobne težave???
LP
ta_pravi
Slowenc ::
Pa si poskusil kaj se zgodi če bi izbrisal avtomatko povezavovanje ob zagonu in bi sam vzpostavljal povezavo (ročno)?
Skiny gate.
jan01 ::
Ustavi(in disabliraj) dns(start->run->services.msc , ko si že tam bi lahko disabliral cel kup nepotrebnih servicesov...)
A imaš v fajlu hosts(v C:\WINDOWS\system32\drivers\etc) polno vnosov za zaščito pred slabimi stranmi? Če o tem nič ne veš poglej, da imaš le komentar in 127.0.0.1 localhost.
A imaš v fajlu hosts(v C:\WINDOWS\system32\drivers\etc) polno vnosov za zaščito pred slabimi stranmi? Če o tem nič ne veš poglej, da imaš le komentar in 127.0.0.1 localhost.
ta_pravi ::
sem disejblau dns service pa dela isto kot prej.....
tm v uni mapi pa mam en par fajlov ki nevem kaj naj z njimi...???
tm v uni mapi pa mam en par fajlov ki nevem kaj naj z njimi...???
ta_pravi
mihap ::
Probaj izklopit samodejno iskanje omrežnih map in tiskalnikov. Mogoče ti to čekira na začetku in dokler ne najde ne spusti naprej. To najdeš pod menijem Orodja->Možnosti mape->Zavihek pogled
lp
lp
http://miha.selfip.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pocasen internet - vzrok svchost.exe??Oddelek: Omrežja in internet | 4414 (3445) | residual |
» | PC se ob startu ne odziva 10 min ?Disk melje?Virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2433 (2039) | Racunalnik |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40521 (15503) | brainiac20 |
» | Proxy trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 2542 (2261) | jan01 |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3336 (2758) | Pyr0Beast |