Forum » Strojna oprema » Problem z grafično Leadtek Winfast GF 6800 AGP
Problem z grafično Leadtek Winfast GF 6800 AGP
sypahh ::
Lep pozdrav !
Prijatelj ima en problem, ki ga sam žal ne znam rešit pa sem upal, da mi boste priskočili na pomoč
Problem je sledeč :
Vstavi grafično kartico, vanjo priključi še napajalni kabel nakar se začnejo problemi. Naj še omenim, da je grafična 100% pravilno vstavljena v režo .
Prižge računalnik nato pa se pokaže "blackscreen" z nekimi belimi črtami
Bi mogoče kdo vedel kaj bi bilo narobe, kakšen predlog kaj narediti ? Je možno, da je grafična skregana s kakšno od ostalih komponent ?
Njegov PC:
Procesor : AMD Sempron 2800+
MotherBoard : ASUS A7V8X-X
RAM : 2x DDR 512MB PC3200 400MHZ - ne ve proizvajalca
Disk : WDC WD1200BB-22GUA0 120GB
Prijatelj ima en problem, ki ga sam žal ne znam rešit pa sem upal, da mi boste priskočili na pomoč
Problem je sledeč :
Vstavi grafično kartico, vanjo priključi še napajalni kabel nakar se začnejo problemi. Naj še omenim, da je grafična 100% pravilno vstavljena v režo .
Prižge računalnik nato pa se pokaže "blackscreen" z nekimi belimi črtami
Bi mogoče kdo vedel kaj bi bilo narobe, kakšen predlog kaj narediti ? Je možno, da je grafična skregana s kakšno od ostalih komponent ?
Njegov PC:
Procesor : AMD Sempron 2800+
MotherBoard : ASUS A7V8X-X
RAM : 2x DDR 512MB PC3200 400MHZ - ne ve proizvajalca
Disk : WDC WD1200BB-22GUA0 120GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba slike na ekranuOddelek: Pomoč in nasveti | 1557 (1025) | MihaK3 |
» | Nova grafična kartica za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4372 (3236) | hojnikb |
» | Grafična kartica - pokvarjena ali star BIOS?Oddelek: Strojna oprema | 714 (618) | d4vid |
» | Neznane črte na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1865 (1501) | izi12 |
» | težava z monitorjem in računalnikom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (1096) | adsadadad |