Forum » Elektrotehnika in elektronika » Tipke
Tipke
flasha ::
Pozdrav,
Zanima me kje se da naročit (khm...smešno vprašanje, ampak bi rad info iz prve roke)...tipke (stikala) z "ohišjem"-navojem, da so primerne za vgradnjo v ohišje, morajo pa biti čim manjše, en primer npr.: (sam ne mi rečt v conradi; saj bi naročil v ic al pa hte, sam nevem kako zgledajo in če bi bile primerne...)
Aja še mere ohišja v katerega bi to vgradil:
101x60c26
tako ima lahko tipka največ premer= 8-10 in višino= 20 (zarad estetskega videza)
LP in najlepša hvala
Zanima me kje se da naročit (khm...smešno vprašanje, ampak bi rad info iz prve roke)...tipke (stikala) z "ohišjem"-navojem, da so primerne za vgradnjo v ohišje, morajo pa biti čim manjše, en primer npr.: (sam ne mi rečt v conradi; saj bi naročil v ic al pa hte, sam nevem kako zgledajo in če bi bile primerne...)
Aja še mere ohišja v katerega bi to vgradil:
101x60c26
tako ima lahko tipka največ premer= 8-10 in višino= 20 (zarad estetskega videza)
LP in najlepša hvala
- zavaroval slike: Azrael ()
Antares88 ::
Ja na žalost ma conrad dostikrat res astronomske cene. Najbol, da se odpraviš v HTE, IC ali Delkota in prosiš prodajalca naj ti pokaže pač tista stikala kakršna bi rad. Verjetno nisi iz Ljubljane, ampak sm shure, da so še po Sloveniji take štacune z elektro materialom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uv hladna katodaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1999 (1751) | kitara8 |
» | Spektralni analizator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8065 (6414) | gumby |
» | CMOS clear switch :)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1297 (1172) | frenk |
» | Zehr gut salterOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2372 (1638) | HardwareMaster |
» | Nekaj o potenciometru, Ledicah in ventihOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1579 (1093) | Tic |