Forum » Programska oprema » CD zaščita
CD zaščita
PersonaRudis ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, a obstaja kakšen dober freeware program za zaščito CD-jev, tako, da se datoteke nebi dale kopirati iz CD-ja, ampak bi se le dale brati, al pa vsaj program, ki prepreči kopiranje CD-ja (podobno kot tisti, ki je na CD-ji z igrami).
P.S.: Vsebina CD-jev ni piratska, niti kopija, ampak lastna lastnina.0:)
Mene pa zanima, a obstaja kakšen dober freeware program za zaščito CD-jev, tako, da se datoteke nebi dale kopirati iz CD-ja, ampak bi se le dale brati, al pa vsaj program, ki prepreči kopiranje CD-ja (podobno kot tisti, ki je na CD-ji z igrami).
P.S.: Vsebina CD-jev ni piratska, niti kopija, ampak lastna lastnina.0:)
gumby ::
Podatke na CD-ju boš težko zaščitil - če jih lahko prebereš, jih lahko tudi skopiraš. Igre uporabljajo posebne programe, ki preverjajo sam CD, ne pa podatke na njih - na CD-ju so neke vrste "bad sectorji". Sicer se pa dajo skopirati tudi igre (vsaj jaz ne vem za nobeno, ki se ne bi dala)...
jamiroq ::
poglej tule, čeprav se vse te zaščite po vsej verjetnosti dajo prebrat s kakšnim CloneCDjem.
Binji ::
Ce firme se niso pogruntale takega nacina ga tud ti ne bos:\\
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9302 (7508) | charly5650 |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13034 (7551) | Geronimo11 |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6982 (5896) | City |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1735 (1369) | AnWar |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2565 (2292) | dualband |