Forum » Kaj kupiti » kater prenosnik za .5 mioSit
kater prenosnik za .5 mioSit
tigrr ::
kupujem laptopa, iz prebranega tukej cikam med HPC, Compaqom in toshibo.
kaj bi zbral za dobrih 500 tisocakov?
kolk je po vasih iskusnjah vredna tista 3 letna podaljsana garancija ?
tnx
kaj bi zbral za dobrih 500 tisocakov?
kolk je po vasih iskusnjah vredna tista 3 letna podaljsana garancija ?
tnx
R@C@ ::
Toshiba rox, HPC se je prodal, pa še prej je bil SUX....ga mam! Ma ful problemov z ohišjem, pa še vse kar kupiš je svinjsko drago! Za compaqa pa ne vem!
Tomi ::
Jaz ima že dobrega pol leta Armado E500, in sem zelo zadovoljen..
Tako da jaz bi vzel Compaqa.
Tako da jaz bi vzel Compaqa.
metrodusa.blogspot.com
zenaj ::
Kaj pa Gericom? Sicer nimam izkušenj, tko da nemorem velik rečt, ampak razmerje med ceno in kvalireto naj bi bilo zelo ugodno...
R0K ::
tiggr : težko se je odločit. Za 500k sit dobiš že zelo solidne prenosnike, ampak naj te ne zavedejo 'akcije' od raznih firm kot so Gericom, Notex, IPC, itd. ker ti leptopi roko na srce (baje-to je že povedlo maljon ljudi) sux daleč naokoli. Res je cena in specifikacije kar ugodna, ampak je veliko odvisno tudi od chipseta. Brez dobrega chipseta bo tut laptop velik bolj počasen. Potem je še pa tipkovnica in miškolin, ki st pri fimah (HP, IBM, Compaq, Toshiba, Dell) zelo kvalitetna in se, da lepo pisat. Pri drugih pa je ponavadi vse skup bolj cheap pa še plastično zgleda.
Deejay_duck : jest nevem kaj ti govoriš? HPjevi prenosniki so eni najboljših na svetu. Predvseh kvaliteta LCD (je na višku - ista kot pri Compaqu) in nadgradnja. Že če gledaš lahko dokupiš do 2GB DDrama. Nekteri ostali še sploh DDRa ne podpirajo.
Tko, da ti jest predlagam enega iz družine HP OmniBook XT ...
Deejay_duck : jest nevem kaj ti govoriš? HPjevi prenosniki so eni najboljših na svetu. Predvseh kvaliteta LCD (je na višku - ista kot pri Compaqu) in nadgradnja. Že če gledaš lahko dokupiš do 2GB DDrama. Nekteri ostali še sploh DDRa ne podpirajo.
Tko, da ti jest predlagam enega iz družine HP OmniBook XT ...
Tomi ::
Rok, HPC je slovenska firma, ki je delala prenosnike, in nima nobene veze z HP-jem.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | No-name vs. brand name laptopiOddelek: Kaj kupiti | 2557 (2190) | Caligula |
» | Kter notebook kej priporocate?Oddelek: Kaj kupiti | 1693 (1387) | zigadr |
» | Kakšen prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2751 (2437) | andrej |
» | NotebookiOddelek: Kaj kupiti | 1391 (1141) | Tomi |
» | Optimalno kuplen NOTEBOOK !Oddelek: Kaj kupiti | 2216 (1733) | Jeronimo |