Forum » Pomoč in nasveti » iPod Shuffle
iPod Shuffle
SeeN000 ::
Zdravo.
Danes sem kupil iPod shuffle, in ko sem prišel domol sem ga dal na tisto ploščico ki ima USB kabelj in ga priklopil na PC. Takoj ko sem ga priklopil se mu dal nekaj musk gor. Ko se mi je polnil približno 1h sem v navodila pogledal koliko časa se polni, pisalo je približno 4h. Zdaj je pa že 6h priklopljen in še vedno utripa oranžna lučka. V navodolih piše orange(charging), green (charged). Na drugi strani pa piše if orange blikning in puščica na sliko kjer kaže da moram varno odstranit strojno opremo ali po navodilih ject. Ali gdo mogoče ve ki ima ta ipod, a se mora prižgati zelena lučka da je napolnjen, ali mora oranžna lučka utripat? Hvala
Danes sem kupil iPod shuffle, in ko sem prišel domol sem ga dal na tisto ploščico ki ima USB kabelj in ga priklopil na PC. Takoj ko sem ga priklopil se mu dal nekaj musk gor. Ko se mi je polnil približno 1h sem v navodila pogledal koliko časa se polni, pisalo je približno 4h. Zdaj je pa že 6h priklopljen in še vedno utripa oranžna lučka. V navodolih piše orange(charging), green (charged). Na drugi strani pa piše if orange blikning in puščica na sliko kjer kaže da moram varno odstranit strojno opremo ali po navodilih ject. Ali gdo mogoče ve ki ima ta ipod, a se mora prižgati zelena lučka da je napolnjen, ali mora oranžna lučka utripat? Hvala
SeeN000 ::
Ok že vem kako to gre. Ampak me še vseeno zanima naslednje: ali imam lahko kake druge slušalke na mojem iPo ali imam lahko samo te? kupil sem si nove slušalke sony in ko jih priklopim na ipod..ne igrajo, na PC pa lepo dela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT160NL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22338 (9306) | betko007 |
» | PROSIM ZA POMOČ _ Kaj pomeni ta rumena opozorilna lučka? Opel Vectra B+Oddelek: Na cesti | 44783 (40992) | GupeM |
» | Problem z avtomOddelek: Na cesti | 15761 (14547) | Scylla |
» | XBOX360 PomočOddelek: Konzole | 2724 (1809) | borča |
» | Plata ne podpira grafe..?Oddelek: Pomoč in nasveti | 973 (856) | iMark |