Forum » Pomoč in nasveti » BIOS prosim za pomoč
BIOS prosim za pomoč
rjack ::
Poglejte zadeva je kompleksna, vsaj sliši se tako. Bom povedal nesrečno zgodbo mojega računalnika. Začelo se je tako, kupil sem komp brez diska saj sem disk že imel nerabljein in še zapakiran, do tukaj vse lepo in prav, nato sem inštalirav Winse podeval tiste diskete in to, nato ''POMOJEM MI JE ENE DATOTEKE ZA BIOS NALOADALO NA DISKETE'' ki pa jih nebi smel zavržti jaz pa sem ničhudega sluteč storil ravno, enkrat sem še šel v biose (ko se računalnik prižiga pritiskaj F2 ali DEL v mojem konkretnem primeru je treba F2) do tu še ni bilo problema ko pa sem ugotovil da nisem prav razporedil particij sem potegnil dol Particion magic in po nesreči premaknil Winse ki se jih pa ne da in nato se je sesul disk, na novo sem inštaliral Winse in od takrat več ne prime BOOT za kakšen DOS ali BIOS ampak gre kar naprej (zgoraj v levem kotu še utripa nekakšna črtica (_) taka kot je v oklepaju). Prosim kaj naj storim. TOLE JE LINK DO MOJIH BIOSOV IN DRIVERJEV http://www.asrock.com/mb/download.asp?M... problem pa je ravno v tem ker vem kaj je težava ampak se mi tudi približno ne sanja kaj rabil da fixiram in kako naj fixiram (nisem kkšen XPert za kompe aja pa še nekaj, imam visto če vam to kaj pomaga, da ne boste pisali za XP, Vista ima pa čisto drugače) . Aja pa to nujno rabim saj imam ravno novo grafično!
--RUTEX--
LP HVALA!!
--RUTEX--
LP HVALA!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2638 (2325) | skurjenc |
» | Formatiranje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3928 (3426) | Leks |
» | Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8012 (6795) | MrStein |
» | ne zazna sata diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1602) | BladE_ |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2946 (2387) | Paramedic |