» »

Fire fox in preklapljanje med zavihki

Fire fox in preklapljanje med zavihki

zisk ::

Dober vecer!

Imam problem, ko uporabljam fire fox, mi zacne zmrzovat, ko preklopim med zavihki. ko preklopim med enim in drugim zavihkom, ne morem klikat kakih 10 sekund. Racunalnik sem formatiral 1 teden nazaj, use sem poskeneral z NOD 32, ad-aware-om, spybot_s&d in vsi trije so posodobljeni.

Problem bi moral biti v fire foxu, ker mi ie deluje normalno, vendar mi pac ie ni to in se ne morem navadit na njega.

No zdaj pa, ali kdo ve kej bi to lahko bilo, ker me to res zivcira...

naj omenim se to, da OS v tistem trenutku deluje normalno in lahko s kakim drugim programom delam brez problema, samo FF me zafrkava.

Vnaprej Hvala za odgovore!

LP ZisK

jan01 ::

Z nekaterimi dodatki so problemi. Daj napiši katere dodatke imaš za firefox(mišljeno kot npr adblock plus)

BigFoot ::

Jap, nabolj verjetno je da imaš problem z enim od dodatkov. Mene je nekaj časa nazaj podobno zajebaval Image Zoom.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Gwanaroth ::

Instaliraj Opero..
Lights often keep secret hypnosis..

buttcrack ::

Brez zamere, ampak bi si mal sposodil temo:

Firefox mi ne predvaja zvoka, npr. v youtube ipd. Drugače v ext. playerjih dela vse BP. Problem je enak v IE.

Kje sem kej zjebal da je prišlo do take situacije oz. kaj narest da bo spet delal?

zisk ::

nimam nobenega dodatka...saj bi jih imel pa ce ze brez tega usega steka, kaj bo sele potem? se kaka druga moznost?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Firefox pospešuje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
809233 (7266) Antares88
»

IE v uporabi z google-om

Oddelek: Operacijski sistemi
294297 (3658) Spc
»

Ameriško ministrstvo za domovinsko varnost odsvetuje uporabo MSIE (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
937154 (6900) OmegaBlue
»

Popolna varnost za uporabnike z adsl-jem

Oddelek: Omrežja in internet
363106 (2104) HriBB
»

racunalnik mi zelo pocasi dela!!!!!!za popizdit

Oddelek: Pomoč in nasveti
224890 (4522) bobby

Več podobnih tem