Forum » Pomoč in nasveti » omejitev uporabe računalnika
omejitev uporabe računalnika
ne_kdo ::
lep pozdrav
zanima me kako bi najbolj preprosto omejil uporabo računalnika 13 letniku da nebi nonstop nekaj brisal dol in podobno, in da bi jaz vsake tolko časa lahko pogledal kaj je delal. pustil bi mu samo internet, office, mogoče kaj za glasbo poslušat in to je to.
hvala za pomoč
luka
zanima me kako bi najbolj preprosto omejil uporabo računalnika 13 letniku da nebi nonstop nekaj brisal dol in podobno, in da bi jaz vsake tolko časa lahko pogledal kaj je delal. pustil bi mu samo internet, office, mogoče kaj za glasbo poslušat in to je to.
hvala za pomoč
luka
StratOS ::
Na kakšnem OS-u ?
Če gre za XP/Vista lahko v uporabniškem načinu dodatno nastaviš nastavitve za uporabnika - restrikcije v večji meri, za fino nastavitev oz. tvoje dodatne nadzorne opcije boš potreboval kakšne dodatne skripte, pravila ipd ali pa kakšne posebne programe - dodatke za ta/te načine.
Kar se tiče brisanja je v XP-jih v uporabniškem načinu dokaj dobro podprto.
Nadzor oz. pregled nad delom osebe/osebami boš inplementiral z kakšnimi programi ( Trenutno ne spomnem kakšnega, vem pa da obstajajo ).
Če gre za XP/Vista lahko v uporabniškem načinu dodatno nastaviš nastavitve za uporabnika - restrikcije v večji meri, za fino nastavitev oz. tvoje dodatne nadzorne opcije boš potreboval kakšne dodatne skripte, pravila ipd ali pa kakšne posebne programe - dodatke za ta/te načine.
Kar se tiče brisanja je v XP-jih v uporabniškem načinu dokaj dobro podprto.
Nadzor oz. pregled nad delom osebe/osebami boš inplementiral z kakšnimi programi ( Trenutno ne spomnem kakšnega, vem pa da obstajajo ).
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
ne_kdo ::
gre za OS windows XP. ce se bos spomno kaksnega programa bi te proso ce napises. moram cimbolj omejit uporabo racunalnika na najbolj osnovne zadeve, predvsem pa da nebi po nastavitvah(nadzorni plošči in podobno) mogo brskat. :)
hvala
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ne_kdo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šifrirana mapaOddelek: Operacijski sistemi | 2065 (1536) | amigo_no1 |
» | Sony Ericsson je omogočil odklepanje svojih telefonov z AndroidomOddelek: Novice / Android | 11683 (10751) | Bor H |
» | c# kako ugotoviti da gre za identicni file - ce je bil movean na isti particijiOddelek: Programiranje | 1262 (1024) | BigWhale |
» | Kako bi lahko izgledal LonghornOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3123 (3123) | andrej |
» | Blue-screen-of-death obstaja tudi v xp-jihOddelek: Operacijski sistemi | 1708 (1139) | Jst |