Forum » Programska oprema » Acronis True Image
Acronis True Image
dunda ::
Sedaj imam notranji disk 120 GB, zunanji pa 320 GB. Za kloniranje sem uporabljal Acronis True Image, saj mi je vsa leta dobro služil.
V novem računalniku bom imel 500 GB disk, zunanji pa ostaja 320 GB. Ker pa sklepam, da še nekaj časa ne bom potreboval večjega (zunanjega), bi še kar ostal pri tej kombinaciji. Zanima me, če True Image zna klonirati na manjši disk (torej notranji 500 GB na zunanji 320 GB). Seveda notranji še nekaj časa ne bo presegel 320 GB.
Hvala za odgovore.
V novem računalniku bom imel 500 GB disk, zunanji pa ostaja 320 GB. Ker pa sklepam, da še nekaj časa ne bom potreboval večjega (zunanjega), bi še kar ostal pri tej kombinaciji. Zanima me, če True Image zna klonirati na manjši disk (torej notranji 500 GB na zunanji 320 GB). Seveda notranji še nekaj časa ne bo presegel 320 GB.
Hvala za odgovore.
c00L3r ::
Sem preveril v Virtual PC. Uporabim sem navidezni 16gb (A) disk in navidezni 9gb (B) disk. Šel sem skozi Manual mode in mi je skopiral vsebino iz diska A na B. Seveda, mora bit disk A zapolnjen manj kot je velikost diska B.
c00L3r ::
2 min klikanja, pa 8 minut, je potreboval Acronis na Virtual PC, da je naredil kopijo. Medtem časom sem delal druge stvari :P Poročaj, če ti bo šlo gladko skozi...
dunda ::
Samo še računalnik počakam, pa potem si moram nekaj časa pri ženi izboriti, da bom začel nameščati programje ...
racunalnicar ::
Zdravo!!
Mene pa zanima nekaj glede Acronis True Image Home 11.0
Zanima, kje lahko naredim boot dvd, na katerem bi bil moj backup diska. Ob nepravilnostih bi ga zbootal in poštimal stvari. Te opcije na najdem.
Slika:
Že v naprej hvala za pomoč!
Mene pa zanima nekaj glede Acronis True Image Home 11.0
Zanima, kje lahko naredim boot dvd, na katerem bi bil moj backup diska. Ob nepravilnostih bi ga zbootal in poštimal stvari. Te opcije na najdem.
Slika:
Že v naprej hvala za pomoč!
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
damjant42 ::
Lep pozdrav vsem. Imam problem. Ker me je pc zezal, mi ga je nek kvazi strokovnjak tako vzpostavil da je ful kriza. Na srečo pa imam od takrat ko je bilo vse ok. narejen backup true image v dveh delih. ne znam pa ga vzpostaviti nazaj. Vem samo to da greš na recovery, nato pa? A kdo to obvlada, mi pomaga? Bil bi vam res hvaležen za pomoč. Ker mi internet dela le občasno dam še svoj gsm za vsak slučaj. 041293311 Damjan Hvala vam vnaprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ustvarit kopijo diska 1:1 ???Oddelek: Strojna oprema | 2621 (2139) | s1m0n |
» | Prenos OS iz pcja na pcOddelek: Pomoč in nasveti | 490 (443) | detroit |
» | Premajhna sistemska particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2641 (2169) | joze67 |
» | SW za popolno kopijo diskaOddelek: Programska oprema | 2133 (1709) | opeter |
» | kako prenesti celotno vsebino diska na nov disk?Oddelek: Programska oprema | 3963 (3677) | BigWhale |