Forum » Pomoč in nasveti » Acer 5920g in Holographic 3D
Acer 5920g in Holographic 3D
euro ::
Hey,
kupil sem prenosnik Acer 5920g in zasledil sem da naj bi vseboval Holographic 3D...kaj to pomeni?? malo sem pobrskal po internetu in sem našel tole...
Holographic 3D finish: The cover features a shiny jet-black frame encasing a satin-finish sub-layer with the Acer logo floating above like a shimmering holographic projection. This unique feature is achieved through an advanced IMD (In-Mold Design) technique.
kaj naj bi to bilo??
Hvala za odgovor
kupil sem prenosnik Acer 5920g in zasledil sem da naj bi vseboval Holographic 3D...kaj to pomeni?? malo sem pobrskal po internetu in sem našel tole...
Holographic 3D finish: The cover features a shiny jet-black frame encasing a satin-finish sub-layer with the Acer logo floating above like a shimmering holographic projection. This unique feature is achieved through an advanced IMD (In-Mold Design) technique.
kaj naj bi to bilo??
Hvala za odgovor
zcetrt ::
Da imaš fancy prenosnik
Kolikor jaz razumem, to pomeni, da je logo (acer) natisnjen na nek specialen način, ki simulira lebdenje napisa nad ohišjem pokrova (tu ne govorimo o lebdenju dva metra nad tabo, teveč o navideznem centimetru, recimo).
Kolikor jaz razumem, to pomeni, da je logo (acer) natisnjen na nek specialen način, ki simulira lebdenje napisa nad ohišjem pokrova (tu ne govorimo o lebdenju dva metra nad tabo, teveč o navideznem centimetru, recimo).
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft HololensOddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (692) | BivšiUser2 |
» | Microsoftove novosti: novi Windows 10, Surface Studio, Dial in Book (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 33715 (29920) | Qushaak |
» | Prvi grafenski holografski optični diskOddelek: Loža | 2147 (1929) | msjr |
» | 2,5" 64 GB Solid-state diski za prenosnikeOddelek: Novice / Diski | 6182 (4693) | jype |
» | Prvo snemanje filma na holografskem disku kapacitete 1 TerabajtOddelek: Strojna oprema | 2055 (1686) | neres |