» »

dd-wrt wpa client

dd-wrt wpa client

slovencl ::

Imam linksys wrt54g, na katerega sem naložil dd-wrt software. Nastavil sem ga kot client in se poskusil povezat na WPA-TKIP zavarovano omrežje, ampak zadeva ne deluje.

Wireless server ima poleg WPA-TKIP nastavljen tudi mac filter, katerega sem spoofal na wrt54g clientu. Če se povežem z prenosnikom, ki ima prav tako ustrezno spoofan mac, potem zadeva deluje brez problema, na wrt54g pa ne, čeprav imam vse nastavitve enake.

Se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe? Se je komu z dd-wrt že uspelo povezat kot client na wpa zaščiteno omrežje?

BTW, na nezaščiteno omrežje pa se lahko povežem kot client, in zadeva deluje brez problema.

Spc ::

Pa to bi naj delovalo ?
Kolko jaz vem se dd-wrt kot client ne more povezat na secureana omrežja .. vsaj v23 ne.
:)

OmegaBlue ::

V v24 se 100% zna za 23 nisem prepričan. Sem pa kar siguren da mac clone ne dela na wifi vmesniku.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

maptnh ::

kolikor se spomnim, je bila v21 prva verzija, ki sem jo uporabljal, pa je znala.
v23 gre pa 100%

si zagotovo spremenil mac adresso wlan vmesnika?

wl0_hwaddr v nvramu je to.

lpm

slovencl ::

Mac sem spremenil - edino če ne dela. Sem pa vse delal v grafičnem vmesniku. Imam pa dd-wrt v23 standard in wrt54g v1.1.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjem

Oddelek: Strojna oprema
423718 (1637) AC_DC
»

Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7418811 (11748) Hayabusa
»

Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )

7417823 (15317) Vanadium
»

2x LAN + 2x ADSL + 2x DHCP = kako?

91812 (1539) b
»

Problemi z resetiranjem Wireless Routerjem lINKSYS WRT54GS v4

81715 (1626) jan01

Več podobnih tem