Forum » Omrežja in internet » Kako naredit da avtomatsko poveže?
Kako naredit da avtomatsko poveže?
Oasis ::
Živjo!
Rad bi naredil, da bi mi ob zagonu Windiwsa avtomatsko povezal oziroma. kot je bilo pri mojim prejšnjim routerju - je bil že povezan. Kaspersky se mi je že updatal, takoj ko se je prikazalo namizje, okenca za povezavo sploh ni kazalo, ker je bilo že povezano...Upam da razumete
LP
Rad bi naredil, da bi mi ob zagonu Windiwsa avtomatsko povezal oziroma. kot je bilo pri mojim prejšnjim routerju - je bil že povezan. Kaspersky se mi je že updatal, takoj ko se je prikazalo namizje, okenca za povezavo sploh ni kazalo, ker je bilo že povezano...Upam da razumete
LP
Ja še vedno imam router ampak nov, ker je v staregate udarila strela...kje in kako pa nastaviš IP-je?
jan01 ::
Pod network connection izbereš latnosti pri local area connection. V seznamu klikni internet protocol->properties Kaj vpisat? Najprej poglej kako je trenutno: start->run->cmd in vpiši ipconfig /all . Enostavno lahko kar prepišeš... Če kaj ne dela oz bi rad imel kako drugače nastavljeno, daj prvo prilimaj kar printscreen izpisa oz skopiraj izpis(redirectaj output izpisa: ipconfig /all >C:\izpis.txt)
Živjo
Trenutno imam takole
[img]http://shrani.si/f/3r/rQ/4fzJIEtA/untit...
Kaj mi je treba izploniti? Izpolnil sem tudi DNS strežnike pa ni delovalo...
Trenutno imam takole
[img]http://shrani.si/f/3r/rQ/4fzJIEtA/untit...
Kaj mi je treba izploniti? Izpolnil sem tudi DNS strežnike pa ni delovalo...
jan01 ::
Prilimaj sliko iz cmdja! Pa po možnosti vse ipje(ki so notranji ljudem nevidni!) pobriši(le mac in host name skrij). Kaj naj rečem...
Edit: če že hočeš tako skrivati, še skrij, da uporabljaš adobe photoshop cs3..
Edit: če že hočeš tako skrivati, še skrij, da uporabljaš adobe photoshop cs3..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel EG20T Platform controllerOddelek: Omrežja in internet | 952 (844) | drVrh |
» | Spor naslovov IP (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12206 (10982) | turob2 |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 3168 (2719) | RuskiSnajper |
» | acquiring network address problem!!Oddelek: Omrežja in internet | 2243 (1979) | bmatko |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 4008 (3804) | imagodei |