Forum » Omrežja in internet » Rač ima probleme z ip-jem
Rač ima probleme z ip-jem
Toomy ::
Pred kratkim mi je crkno lcd. Takrat sem svoj kabelski internet priklopil na prenosnika. In ta se je preko local area conection normalno povezal. Sedaj po treh dneh pa preklopim nazaj na namiznega kabel. In glej ga zlomka. Na računalniku se noče vzpostavit povezava. Vsa stvar obstane ko mora išče oz pridobiva ip naslov. Prosim če mi pomagate kaj narediti da bom lahko normalno surfal na namiznem.(teleing povezava, 2/256)
AndrejS ::
No ne no na pamet govorit....
... Vsa stvar obstane ko mora išče oz pridobiva ip naslov.
ne vem katerega ponudnika imaš... triera uporablja statični IP.. torej ne more pridobit IP naslova
če tvoj uporabnik uporablja dinamični IP potem je težava morda drugje.
Probaj resetirat modem, ker takrat se naložijo novi mac naslovi, za kar ni treba operaterja klicat (primer triera)
Operaterja se kliče samo če se zamenja modem.
... Vsa stvar obstane ko mora išče oz pridobiva ip naslov.
ne vem katerega ponudnika imaš... triera uporablja statični IP.. torej ne more pridobit IP naslova
če tvoj uporabnik uporablja dinamični IP potem je težava morda drugje.
Probaj resetirat modem, ker takrat se naložijo novi mac naslovi, za kar ni treba operaterja klicat (primer triera)
Operaterja se kliče samo če se zamenja modem.
SasoS ::
Rečeš ne na pamet govorit, potem pa isto poveš kot jaz . Najbrž če je težava kje drugje mu bodo na helpdesku pomagali?
#000000 ::
Operaterja se kliče samo če se zamenja modem
in če je resna situacija, recimo smrt v družini. ane
LOL
in če je resna situacija, recimo smrt v družini. ane
LOL
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2950 (2723) | theBill |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 3189 (2740) | RuskiSnajper |
» | Tuš telekomOddelek: Omrežja in internet | 1040 (885) | Yacksy |
» | Omejena povezava - kabelski internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1267) | blackbfm |
» | Kje IP v windows XPOddelek: Omrežja in internet | 1507 (1235) | gregaster |