Forum » Pomoč in nasveti » Težava z filtriranjem pri e-mailu
Težava z filtriranjem pri e-mailu
andrej234 ::
Pozdravljeni,
imam poštni predal na gmail-u in še enega na amis-u. Rad bi, da za vsako prejeto sporočilo na predal pri amis-u, dobim obvestilo o prejetem sporočilu tudi na gmail. Opazil sem, da lahko pri filtrih dodam "Novo pravilo", v katerem določim, da se avtomatsko pošlje obvestilo na nek naslov (v mojem primeru na gmail).
Zadeva zgleda enostavna, vendar meni ne deluje pod nobenim pogojem. Če zna kdo nastaviti "Pošiljanje obvestila", prosim pomagajte.
dodatek: tehniki na Amis-u pravijo da so stvar preverili in da bi moglo delovati...
Lp, Andrej
imam poštni predal na gmail-u in še enega na amis-u. Rad bi, da za vsako prejeto sporočilo na predal pri amis-u, dobim obvestilo o prejetem sporočilu tudi na gmail. Opazil sem, da lahko pri filtrih dodam "Novo pravilo", v katerem določim, da se avtomatsko pošlje obvestilo na nek naslov (v mojem primeru na gmail).
Zadeva zgleda enostavna, vendar meni ne deluje pod nobenim pogojem. Če zna kdo nastaviti "Pošiljanje obvestila", prosim pomagajte.
dodatek: tehniki na Amis-u pravijo da so stvar preverili in da bi moglo delovati...
Lp, Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nihanje hitrosti - AMISOddelek: Omrežja in internet | 1754 (1448) | Bakunin |
» | Spama vedno manjOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6987 (5890) | Pyr0Beast |
» | Gmail - sporocila se ne dostavljajo ?Oddelek: Omrežja in internet | 1749 (1544) | Cokolesnik |
» | T-2 ali AmisOddelek: Omrežja in internet | 4295 (2814) | alienalien |
» | Kabelski internet - kje?Oddelek: Omrežja in internet | 1261 (1138) | Fury |