Forum » Programska oprema » Rabim software za HP laptop s senzorjem prstnih odtisov
Rabim software za HP laptop s senzorjem prstnih odtisov
rokec_mx ::
Imam prenosnik HP dv9500. Nujno potrebujem software za senzor prstnih odtisov. Driver sicer imam, ampak stvar ne dela, ker nimam software-a. Na uradni stani HPja ga nisem našel, tam je samo driver. Ime programa, ki ga potrebujem je Credential manager. To je v osnovi program od microsofta, ki pa ga je HP malo priredil za serijo prenosnikov dv9000. Rabim to prirejeno verzijo. Zato bi prosil, če ima mogoče kdo tukaj HP prenosnika z inštalacijskim software-om na cdju, da se javi in se dogovoriva glede stvari...
Pripravljen sem plačati, po dogovoru...
Lp, Rok
Pripravljen sem plačati, po dogovoru...
Lp, Rok
Zheegec ::
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Ej, najlepša ti hvala, jaz ko sem iskal, sem vpisal točen model mojega prenosnika dv9580eg, pa ga tam ni bilo, razen driverja.
Še enkrat hvala,
Lp, Rok
Še enkrat hvala,
Lp, Rok
Hmm, zaj pa imam spet težavo, in sicer ko inštaliram stvar, mi zahteva HP Protect tools CD.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik - lahko crkne mini pci-e port za wifi?Oddelek: Strojna oprema | 983 (808) | ncc2000 |
» | HP dv9812us in win 8.1 audio gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (1213) | gddr85 |
» | Windows 7 In Nvidiini Gonilniki - problemOddelek: Operacijski sistemi | 1073 (882) | mitkos |
» | HP 6735s win Vista - problem update KB935509Oddelek: Pomoč in nasveti | 1414 (1325) | mjk |
» | Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???HOddelek: Pomoč in nasveti | 4854 (3436) | al3s |