Forum » Strojna oprema » GeForce 8800GT
GeForce 8800GT

keworkian ::
Sele?!?! Pfff ni mi jasno kako to da jih "ima" chiptrade se na zalogi.
Obscenities in B-Flat

IVo ::
Hmmm je možno da tok vista zbije točke? DAMN, še dobr da mi te točke bl mal pomenjo
.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IVo ()

Zheegec ::
Haha namesto 40 dobijo 1kos :)
kaj pa čakate na neki "baje", vmes pa so druge trgovine dobile že 2 pošiljki.
kaj pa čakate na neki "baje", vmes pa so druge trgovine dobile že 2 pošiljki.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

dukenukem ::
men je tud to bedno, da bi čakal, pa dnar v rokah držal brez grafe
mal pokličeš okol, pol pa kupš, tud če je mal dražji
samo da hitr dobiš

Horsechoker ::
Mah dobili so tudi tri druge, vendar sem se jaz izrecno izrazil željo po Gainwardovi...
But I don't want to be dead. I want to be alive. Or a cowboy.

wisky ::
malo poglej na sestavi.si tam so imeli club 3D 8800gt za 260 eura, imajo pa še na zalogi GAINWARD-GAINWARD 8800GT 512MB za 299eura vzemi malo dražjo samo da boš jo čimprej imel

nekikr ::
40 Club3D kartic je bilo prodanih v 4,3 minute......
sestavi.si bi moral imeti še dve Gainward
sestavi.si bi moral imeti še dve Gainward

cole-22 ::
Gainward se slabo navija. Sprobal 3 komade.
Zaenkrat sta Club3D in BFG vredu glede navijana. Tudi Asus ni slab.
@Veron
1. V podpisu ti piše, da je E6600
2. Par postov nazaj smo se o tem že pogovarjali.
Zaenkrat sta Club3D in BFG vredu glede navijana. Tudi Asus ni slab.
@Veron
1. V podpisu ti piše, da je E6600
2. Par postov nazaj smo se o tem že pogovarjali.

Tr0n ::

Šlo se je zato, da ima Gainwardova celo 3-letno garancijo...

In? Čez 3 leta bo ta GT tako kot danes 9800 ali še slabše.
Pa kaj ma to veze? Jaz sem rekel, da se slabo navija ne, da ma malo garancije in nevem kaj.
Pa kaj ma to veze? Jaz sem rekel, da se slabo navija ne, da ma malo garancije in nevem kaj.

Kaj je tvoj problem? Ti si omenil potencialno slabo lastnost kartice jaz pa dobro zaradi katere jo hočem kupiti. Se razburjaš čisto po nepotrebnem...

BluPhenix ::
Hm.
AMD 64 3000+, clob3d 8800 GT -> 4k6 3dmarks
Zamenjam procesor (zaradi "podhranjenosti"):
AMD X2 4200+, club3d 8800GT -> 6k2 3dmarks.
Nekaj ga zgleda precej biksa. Bo treba malo pogledati kaj je na stvari.
AMD 64 3000+, clob3d 8800 GT -> 4k6 3dmarks
Zamenjam procesor (zaradi "podhranjenosti"):
AMD X2 4200+, club3d 8800GT -> 6k2 3dmarks.
Nekaj ga zgleda precej biksa. Bo treba malo pogledati kaj je na stvari.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Pa kaj teb ni jasno? Boli mene, če si se ti odločil zato, ker ima 3 leta garancije!!!!!!
Jaz nisem nič tebi govoril ampak sem povedal, da kaj se dobro in kaj se slabo navija! In potem si se ti oglasil z garancijo!
@BluPhenix
Biksa ga tvoj procesor. X2 naj bo vsaj na 2800MHz da bo bolši rezultat.
Jaz nisem nič tebi govoril ampak sem povedal, da kaj se dobro in kaj se slabo navija! In potem si se ti oglasil z garancijo!
@BluPhenix
Biksa ga tvoj procesor. X2 naj bo vsaj na 2800MHz da bo bolši rezultat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cole-22 ()

Daj še kakšen klicaj veš, da pokažeš koliko si razburjen...
Sicer pa dosti off-topica

Sicer pa dosti off-topica

mykeos ::
imam vprašanje:glede na to da je stoc kuler bolj bogi (single slot),kako se karte kaj grejejo oz. drugače:se pri navijanju kaj pridobi ob uporabi aftermarket kulerja?
Bonus falus pax in domus!
X6800,P5W DH DELUXE,G.SKILL 2GB 6400,7800 GTX,Silverstone ZEUS 550W
X6800,P5W DH DELUXE,G.SKILL 2GB 6400,7800 GTX,Silverstone ZEUS 550W

Grey ::
3D Mark2k6...samo 6100 pik???? Kaj je to kej narobe z grafo al mi procesor tok bremza grafično? Mam pa Athlon64 3500+.

Dr_M ::
1 jedro...
kej navit procesor?
kej navit procesor?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Tm nekje bi mogl bit... dej M-XXX installiraj kakega q6600 v svoj sistem pa bomo primerjal. Jst lih svojga q6600 testiram na 3900MHz (small fft), pa bom pol zagnal 3dmark06 pa lahk primerjamo. Grafo pa za 3dmarke gonim na 756/1836/1044.

Tr0n ::
cole-22: Proizvajalec kartic je isti (Foxconn), razlika je mogoce v firmwaru posamezne firme in pakiranju. Preberi si prejsne poste v tej temi.

nimr0d ::
mah nej grejo v ku**c
kokr da se nemorajo organizirati, pa grafe lepo v roku poslt...ampak NEE... oblublajo pa oblublajo pa nč ni! potem pa čakaš 14 dni, da pride 10 graf, ki bodo šle v 1 dnevu... in spet čakaš!

M-XXXX ::
Moj rezultat z ENO grafo je: 14318 HD2900XT@860/945MHz - vodno | C2Q Q6600@4125MHz | 2x1GB Crucial DDR2-667@1100 5-5-4-10| P5K-Dlx | vodno

Zheegec ::
nimr0d: Je že bilo rečeno, da je dobava grafičnih zelo slaba. Tukaj so bile že dostikrat napisane trgovine in pa število kosov, ki jih dobijo (kar je dosedaj še vedno držalo), če pa čakaš na neko xy trgovino, ki nekaj obljublja, pa ne dobi robe, je pa to čisto tvoj problem.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

kotnikd3 ::
jaz v sredo dobim 100%
naročil pa sem, ko je bila oc-lab2 akcija
naročeno imam še eno pri Demise.si - naročil sem jo pred 17 dnevi, tak da oblubljajo, da ko dobijo zaloge, dobim prvi (torej 100% ko dobijo zaloge). Ker dvomim da bodo dobili do srede (takrat dobim grafo naročeno pri plastron/oc-lab2) bom najbrž rezervacijo (pri Demise.si) preklical.
atencjone!: razen če rezervacije ne prekličem, spremenim naslov plačnika in odaje pošiljke, ter jo pošljem kakšnemu ki rab to grafo. anyone?

naročeno imam še eno pri Demise.si - naročil sem jo pred 17 dnevi, tak da oblubljajo, da ko dobijo zaloge, dobim prvi (torej 100% ko dobijo zaloge). Ker dvomim da bodo dobili do srede (takrat dobim grafo naročeno pri plastron/oc-lab2) bom najbrž rezervacijo (pri Demise.si) preklical.
atencjone!: razen če rezervacije ne prekličem, spremenim naslov plačnika in odaje pošiljke, ter jo pošljem kakšnemu ki rab to grafo. anyone?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kotnikd3 ()

Joj sorry M-XXX mislu sm na cole-22
.
Evo jst sm prešel mejo 15k ORB q6600@3800 in 8800gt na 756/1836/1044. Sam z dvigom PCI-E Frequency z 105 na 115 sem dobil cca 150pik. Plata je pa P5K-E.

Evo jst sm prešel mejo 15k ORB q6600@3800 in 8800gt na 756/1836/1044. Sam z dvigom PCI-E Frequency z 105 na 115 sem dobil cca 150pik. Plata je pa P5K-E.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IVo ()

Lej že to ti vse pove, da imaš ti 15k in jaz 14k samo dobim jaz v vseh game testih višje rezultate od tebe...
ORB
ORB

Cole si mogoče iz Ljubljane, ker bi se lahk namenila da jst uletim do tebe pa nardimva primerjavo...

Klampfer ::
Včeraj sem čisto slučajno šel v BigBang in tam v vitrini videl 8800GT (Club 3D). Seveda je v roku nekaj ur že bila v mojem PCju.
Laufa na vodo in se greje na cca. 55 stopinj full load, 45 idle.

Laufa na vodo in se greje na cca. 55 stopinj full load, 45 idle.

Bogomir

Cveto ::
Sam eni pa res imate srečo, jest sem sem se tud menil za eno Club3D iz BigBanga, pa kartice od nikjer, ti jo pa kupiš takole iz vitrine.
Zgleda da bo treba začet dnevno "patruljirat" po štacunah, ker ima očitno še vedno prednost tisti kupec ki je fizično tam!

Zgleda da bo treba začet dnevno "patruljirat" po štacunah, ker ima očitno še vedno prednost tisti kupec ki je fizično tam!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cveto ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5667 (4509) | Meizu |
» | Grafika - a se splača? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5421 (4413) | tilinho20 |
» | Radeon 3870 VS GeForce 8800GT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8915 (8002) | JamesBond |
» | GeForce 8800 GT ali GTS ali ?Oddelek: Kaj kupiti | 1951 (1951) | LordPero |
» | GeForce 8800 GT uradno predstavljena (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 13078 (13078) | PrimozR |