» »

Mediaforte 5.1

Mediaforte 5.1

natko ::

Zvočna kartica ima posebej izhod za center in posebej za sub. Kako jih združim? Kater gre na lev kanal in kater na desni? Pa se to če priključim sub na izhod za sub ga ni slišat?!:'(

CaqKa ::

heheh joj spet smehi
center pomeni center in ga nikakor neboš ločeval na levi in desni kanal.. drugače nebi bil center... sub je pa subwoofer kanal in ga priklopiš na basovec ki ga imaš.
btw karta ima ful zanic drivere sploh za xpje... na 2000kah še mi jo je usposobla da sem dobil stereo in analogne izhode digitalnega pa nikakor.. na xpjih še tega nisem usposobil...
če so sedaj na netu že boljši pa tolko boljše za karto

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: CaqKa ()

servo ::

Ja, ta kartica je res mela ene #$%$# gonilnike, kar pa so v zadnji izdaji popravili - vsaj do neke mere

natko ::

Malo sem se narobe izrazil. Eni zvočniki imajo na eni stereo bananci vhod za center in sub, moja zvočna pa ima to ločeno. Ja? Zdaj je pa treba vedet kako skupaj dat center pa sud da bo prav delelo. Men kartica dobr dela. Delajo vsi izhodi razen na sub ne pošilja ničesar, pa digit. izhode in vhode tud nisem probal.

CaqKa ::

ja navodila od tiste zadeve na kateri imaš to zdruzeno boš rabil... ali pa tudi ne... kupi si adapter iz 2x mono bananic na 1x stereo tisto kaj pač rabiš.. vsaltaj zvocnik in spusti nekaj na bas.... če se bo bas oglasil na centru zamenjaj konektorja na zvocni.. cist simpl.. če bo bas igral na basu pa si itak prav trofo, če se ne motim imajo te kable v raznih big bangih, vsaj v mariborskem vem da imajo.

natko ::

Doma mam en sub z ojačevalcem pa sm ga vklopil na izhod za sub. Ko vklopim test se oglasi, drugače pa je tiho.

CaqKa ::

"...drugače pa je tiho. "
si dal kaksen 5.1 signal gor ki ima preverjeno bas kanal?.. newem malo poglčej nastavitve tam v volume control.. sicer sem pa jaz vse skupaj preko digitalnega izhoda delal. za analogne vem da mi levi desni dela. vem pa tudi da ko sem na zadnjega priklopi pravtako nisem nič slišal iz njih... daj one nove drivere najprej dol potegni kot je en reko!

natko ::

Ja men ful cajta ni dobr delala, pol sm pa znoru in jim hotu zatežit, pa so glih nove drajverje vn dal. Tako da jih že kr lep caj mam inštalirane. Zdaj je zvok na vseh izhodih, spredaj, zadaj, center, sub pa je tiho. A ma kdo kaksen testni 5.1 signal.

CaqKa ::

mislim da je bil na eni izmed natlacenk...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

bass ne deluje oz. deluje ampak ne tako kot hočem

Oddelek: Zvok in slika
182809 (2103) CeSTbon
»

Povezava 5.1 zvočnikov

Oddelek: Zvok in slika
365694 (4748) Medo
»

problem povezava zvočne kartice z ojačevalcem

Oddelek: Pomoč in nasveti
161380 (1265) St235
»

AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnik

Oddelek: Zvok in slika
3511209 (5017) Sarimner
»

Digital DIN konektor in 5.1 zvocniki?

Oddelek: Zvok in slika
131712 (1576) PhotoBlaz

Več podobnih tem