» »

modem motorola in win 98 SE

modem motorola in win 98 SE

monty ::

Kupu sm modem motorola 56k, inštalacija in vse ostalo dela ok. Ko pa se povežem z internetom mi windowsi javijo izjemno napako v VXD PPPMAC. Kaj naj naredim.

Prej sm mel modem na ISA vodilu, zdaj je pa na PCI in ga mam na COM 3, se to da kaj sprement, v nastavitvah se ne da, kako drugače?

Zanima me še kolko se vam poveže na net pr arnesu al pa volji, men se 28800, kar je seveda premalo. Je kaj narobe z vodi od telefona al se da to poštimat.

Hvala:) :) :)

DeLonghi ::

Hmmm, nekaj smo ze govorili o tem mesec dni nazaj...pri teh modemih je problem, da imajo zraven gonilnike, ki niso za nase trzisce...poglej, ce imas (desno spodaj ikonca) moznost slovenia in jo vkljuci...ce jo nimas, me kontaktiraj;)
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe

D.A.

CoolMe ::

Lep pozdrav

Problem je sam u tem da ta novi šoferji delajo probleme, in je najbolje da naložiš ta stare, potem zadeva deluje brezhibno(preverjeno).
Če jih nimaš mi pošlji email: ksebal@volja.net

Exterminator ::

js mam tud dva problema s kolegoma ko mata motorolina modema pa po 3-4 minutah povezave samo prekine. modem je 56k v9 notranji na pci. a kdo ve ka bi blo narobe? tiste 3-4 minute pa tut dela ZELO počas

lp,
luka

DeLonghi ::

Dej poslji mi email, ce hoces da ti posljem te slo gonilnike..delajo 100% brez prekinitve..pa napisi kateri system imas
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe

D.A.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

dodal zvocno k. v comp, zdaj se sesuva...

Oddelek: Pomoč in nasveti
7733 (654) pingo76
»

Problem z USR modemom

151247 (1089) TheHijacker
»

Problem s motorola SM56voice chipsetom.

191591 (1353) Koci
»

Proklet modem!