Forum » Strojna oprema » Težave cdrom
Težave cdrom
Dumber ::
Torej imam problem s cdromom. Ko je cdrom priklopljen na računalnik se mi windowsi nočejo zagnat zadeva se mi vstavi pri (Windows is starting up) pustil že tudi po pol ure in ni bilo bolje.
Medtem ko se mi v varnem načinu vredu zažene. In tudi dvd rom bere normalno. In, ko v safe modu vržem ven dvd rom se mi pod normalen zagon windowsi normalno zaženejo. In tudi stvar deluje, če je cd not ga preber.Vendar ko vzamem cd ven in ga dam nazaj noti sistem zašteka nekaj še samo zapiska in to je zmrzne.
Računalnik se mi spet noče zagnat v navadnem zagonu. Ve kdo kaj bi lahko bilo to ?
lp
Medtem ko se mi v varnem načinu vredu zažene. In tudi dvd rom bere normalno. In, ko v safe modu vržem ven dvd rom se mi pod normalen zagon windowsi normalno zaženejo. In tudi stvar deluje, če je cd not ga preber.Vendar ko vzamem cd ven in ga dam nazaj noti sistem zašteka nekaj še samo zapiska in to je zmrzne.
Računalnik se mi spet noče zagnat v navadnem zagonu. Ve kdo kaj bi lahko bilo to ?
lp
- spremenil: Dumber ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crucial bx100 počasen boot time (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8629 (7243) | ajfon |
» | Težave z zagonom računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2156 (1953) | solatko |
» | Računalnik se po določenem času obesi in okvari podatke na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1012 (852) | RuskiSnajper |
» | inštalacija XPjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1986 (1776) | farko |
» | Drive not readyOddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (1046) | Lucifix |