Forum » Strojna oprema » pokvarjen ram?
pokvarjen ram?
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
damek1a ::
imam sledeči problem:
kupil sem 2 rabljeni ploščici ddr ram 256mb za laptop. na eni piše 266mhz na drugi pa 133(?) in obakrat napis ddr ram. enkrat infineon, enkrat noname
vstavim prvo ploščico in mi ne zažene računalnika. ram se je začel zelo greti in računalnik se nikakor noče zagnati.
vsatvim drugo ploščico... mem test ok, računalnik se zažene. potem se mi winsi sesujejo. ponovim parkat in isto.
kontaktiram prodajalca in ta trdi, da je ram do zadnjega delal brez problema.
Zdaj pa mi naj nekdo pove, ali je res naključje, da moj laptop (ibm t41) slučajno ne podpira tega rama ali pa me je prodajalec preprosto nategnil?
hvala za ideje in nasvete.
lp
kupil sem 2 rabljeni ploščici ddr ram 256mb za laptop. na eni piše 266mhz na drugi pa 133(?) in obakrat napis ddr ram. enkrat infineon, enkrat noname
vstavim prvo ploščico in mi ne zažene računalnika. ram se je začel zelo greti in računalnik se nikakor noče zagnati.
vsatvim drugo ploščico... mem test ok, računalnik se zažene. potem se mi winsi sesujejo. ponovim parkat in isto.
kontaktiram prodajalca in ta trdi, da je ram do zadnjega delal brez problema.
Zdaj pa mi naj nekdo pove, ali je res naključje, da moj laptop (ibm t41) slučajno ne podpira tega rama ali pa me je prodajalec preprosto nategnil?
hvala za ideje in nasvete.
lp
xxx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dodajanje RAMa v laptopOddelek: Strojna oprema | 3332 (1997) | jukoz |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16949 (7910) | Seb4 |
» | Kako dati RAM v laptop (prenosnik)Oddelek: Strojna oprema | 5559 (4420) | Pyr0Beast |
» | PC iz akcijske ponudbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3800 (3001) | sid911 |
» | Ali sem pokvaril procesor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1819 (1492) | Tilen |