Forum » Programiranje » [PHP] Excel podatki v PHP
[PHP] Excel podatki v PHP
adrian007 ::
Zdravo.
Rad bi prenesel podatke iz Excel-a v PHP. Iskal sem po googlu, pa nisem nič pametnega našel. Ima kdo kakšno idejo, ali pa simple primer?
Hvala.
Rad bi prenesel podatke iz Excel-a v PHP. Iskal sem po googlu, pa nisem nič pametnega našel. Ima kdo kakšno idejo, ali pa simple primer?
Hvala.
Ice-Heki ::
Kaj pa točno želiš prenesti iz Excella v PHP?
Po moje imaš v excell-ovem fajlu podatke,ki jih želiš importirat v bazo, ne pa v PHP?
Po moje imaš v excell-ovem fajlu podatke,ki jih želiš importirat v bazo, ne pa v PHP?
Bagr ::
Mogoce tole klik
The beauty of open source is that somebody will eventually make it all work
snow ::
Copy paste v eno okno iz excela.
Vrstice so ločene z "\n", stolpci pa z "\x09".
Funkcija explode is your friend.
Druga varianta je da excel datoteko shraniš v xml obliki in se s tistim naprej igraš.
Vrstice so ločene z "\n", stolpci pa z "\x09".
Funkcija explode is your friend.
Druga varianta je da excel datoteko shraniš v xml obliki in se s tistim naprej igraš.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinhronizacija podatkov iz Excela v WordOddelek: Programska oprema | 3128 (2667) | jukoz |
» | LibreOffice 3.4.0. predogledna različica na voljoOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9255 (7247) | ender |
» | gumb ... v tabeliOddelek: Programiranje | 1634 (1336) | lejka |
» | V katerem jeziku bi bilo "najlažje" napisat program za sledeč problem.Oddelek: Programiranje | 2283 (1665) | ]Fusion[ |
» | Grafi iz excella za diplomo !Oddelek: Pomoč in nasveti | 2086 (1900) | bili_39 |