Forum » Programska oprema » kopiranje diska
kopiranje diska
Blisk ::
Rad bi kopiral disk iz enega prenosnika na drugega, oba sta popolnoma enaka in probal sem že kakšnih 5 programov od trial version do freeware, ampak nič ne dela, tudi Ghost ne.
ali kdo ve za kakšen softwer oz, način kako prekopirat diske laptopa?
ali kdo ve za kakšen softwer oz, način kako prekopirat diske laptopa?
logout ::
Oba programa delujeta popolnoma v redu, le uporabljati jih je treba znati. Natancno opisi, kaj si pocel in ti bomo povedali, kaj si delal narobe.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
mislim da pri teh programih nimaš kaj zgrešit, da bi delal narobe.
porabil sem ene 20 dvdjev za backup, pa ni delovalo no potem sem uspel z norton ghostom skopirat, pa seveda tudi ne deluje, ampak je še nekaj trikov da pripravš mašino da potem deluje.
se pravi sam program ni ok.
porabil sem ene 20 dvdjev za backup, pa ni delovalo no potem sem uspel z norton ghostom skopirat, pa seveda tudi ne deluje, ampak je še nekaj trikov da pripravš mašino da potem deluje.
se pravi sam program ni ok.
sinko999 ::
Sprobaj sledečo verzijo, verjetno imaš novi prenosnilk ki ima sata disk, torej greš v bios in spremeniš iz native sata , v ide emulacijo (vsak proizvajalec ma svoje ime za to ) potem vzameš acronis-a recue media in narediš backup na DVD.je ali pa preko mreže na drugi pc.
Sprobaj in poročaj.
LP
Sprobaj in poročaj.
LP
Ni? ni ve?no !
hvala za namig, tega nisem vedel z sata diski.
Sem pa zadevo rešil z norton ghostom pa seveda z obnovo boot zadeve in deluje.
Sem pa zadevo rešil z norton ghostom pa seveda z obnovo boot zadeve in deluje.
kixs ::
Ce samo kopiras particije, moras obvezno po restoru naredit to particijo na novem disku Aktivno. Ce delas restore diska, potem naceloma tega ni potrebno.
To je vse.
lp
To je vse.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svež sistem skopiran na DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1574 (1278) | solatko |
» | SW za popolno kopijo diskaOddelek: Programska oprema | 2165 (1741) | opeter |
» | Norton Ghost 12 - NTLDR missingOddelek: Programska oprema | 1080 (1017) | jan01 |
» | GhostOddelek: Programska oprema | 1609 (1492) | Jeronimo |
» | Kopiranje diskaOddelek: Programska oprema | 2539 (2153) | Preseren |