Forum » Zvok in slika » Radeon 9200 in problem z VGA driverjem
Radeon 9200 in problem z VGA driverjem
tiskmaher ::
Zdravo
po racunalniskem servisu sem dobil racunalnik nazaj v uporabo. Edini problem je da ni bilo vec instaliranih graficnih gonilnikov in sedaj gledam po zaslonu pocasno premikanje strani ter cel kup zasotajanj nebesednih prvin, pac kot da ni graficne kartice brez gonilnikov heh. Vem da so prilozeni driverji za graficno kartico ATI Radeon 9200 in mi jih noce instalirati! Grem pod deafult nastavitev in posamezno instaliram Catalyst center, medtem ko se mi pa "ATI Display Driver" noce nikakor zagnati instalacije. Pokaze mi to okno:
Kaj naj storim da mi bo delalo normalno? Aja, se to, en okencek prej mi je pokazalo naj instaliram .NET Framework 2. Sem ga sel instalirat in se mi je potem pojavilo ze prej omenjeno okno.
Hvalezen bi bil za vse nasvete, saj mi racunalnik dela ze prevec preglavic in ga bom januarja zamenjal.
LP!
po racunalniskem servisu sem dobil racunalnik nazaj v uporabo. Edini problem je da ni bilo vec instaliranih graficnih gonilnikov in sedaj gledam po zaslonu pocasno premikanje strani ter cel kup zasotajanj nebesednih prvin, pac kot da ni graficne kartice brez gonilnikov heh. Vem da so prilozeni driverji za graficno kartico ATI Radeon 9200 in mi jih noce instalirati! Grem pod deafult nastavitev in posamezno instaliram Catalyst center, medtem ko se mi pa "ATI Display Driver" noce nikakor zagnati instalacije. Pokaze mi to okno:
Kaj naj storim da mi bo delalo normalno? Aja, se to, en okencek prej mi je pokazalo naj instaliram .NET Framework 2. Sem ga sel instalirat in se mi je potem pojavilo ze prej omenjeno okno.
Hvalezen bi bil za vse nasvete, saj mi racunalnik dela ze prevec preglavic in ga bom januarja zamenjal.
LP!
5er--> ::
Starting from Catalyst 6.6 and up, the following cards/chipsets (including Mobility) are no longer supported by the ATI or Omega Drivers:
7000 Series
7200 Series
7500 Series
8500 Series
9000 Series
9200 Series
9250 Series
For these cards please use the Omega Drivers v3.8.252 or older, thank you.
Klik do driverjev
7000 Series
7200 Series
7500 Series
8500 Series
9000 Series
9200 Series
9250 Series
For these cards please use the Omega Drivers v3.8.252 or older, thank you.
Klik do driverjev
tiskmaher ::
Sem nasel eno novejso verzijo teh omega driverjev a se vedno zahtevajo DRIVERJE za radeona 9200. Z prilozeno programsko opremo, ki bi morala delati mi izpise to kar sem prilimal v prvem prispevku.
LP!
LP!
5er--> ::
Nekaj je šlo narobe pri tvojemu downloadu oz. je datoteka na strežniku fuč (dvomim).
Če bi prebral to kar sem copy-pasteal bi videl, da ne moreš uporabit novejših omega / ati driverjev...
Če bi prebral to kar sem copy-pasteal bi videl, da ne moreš uporabit novejših omega / ati driverjev...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po namestitvi Radeon gonilnikov se vse sesujeOddelek: Programska oprema | 1334 (1088) | opeter |
» | ATI Radeon 9200 seriesOddelek: Strojna oprema | 2252 (1951) | Stoyc |
» | Raden 9200 in display driverOddelek: Pomoč in nasveti | 973 (887) | maliking |
» | driver nujnoOddelek: Strojna oprema | 1705 (1607) | mafia_boss |
» | Novi gonilniki za ATi-jeve karticeOddelek: Novice / Grafične kartice | 2960 (2960) | CaqKa |