Forum » Omrežja in internet » Arnes - wtf?
Arnes - wtf?
bozjak ::
ja mam obcutek da je arnes preklopu na to door optiko (pred nekaj casa so prisli po podpis) ker meni tud kar na enkrat deluje tako:
(ponudnik lj kabelj, 2048/512
Lp
(ponudnik lj kabelj, 2048/512
Lp
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com
http://bozjak.deviantart.com
SapraMis ::
Door optika? Lahko poveš kaj več? pri meni je tut ponudnik Lj-kabel.
Dl na utorrent je šel včeraj vse do 900kb....nič jasno...
Dl na utorrent je šel včeraj vse do 900kb....nič jasno...
The_hammer ::
Bodite srečni
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
SapraMis ::
Kaj zdej bojo za isto ceno take hitrosti al kaj je fora? Na straneh nič ne piše, nben nič sporočil?
Tilen ::
Tipično za Arnes. Davnega časa, ko sem tam imel še njihov 64/32 [Kbit] kabel so naredili enako. Brez vsakega obvestila se je hitrost povečala. V kratkem pričakujte samo še "uradne" nove pakete...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Tilen ::
Ja, Arnes je ISP za tiste, ki imajo to urejeno preko šole. Vsaj tako je bilo včasih.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Slowenc ::
Eh fantje, tile speedtesti vam lažejo.
Hitrosti na vaših modemov so definirane na strani ponudnika (Lj-Kabel, Triera,..). Se pravi, na modemu je vpisana hitrost in pika.
Tako da Arnes sigurno nima prstov vmes, edino kabelski ponudnik je lahko za to poskrbel.
tisti ki imate Arnes:
Vtipkate: ftp://ftp.arnes.si/ in si dol potegnete več VELIKIH fajlov. Hitrost prenosa bo tista ki jo imate odprto na modemu.
Hitrosti na vaših modemov so definirane na strani ponudnika (Lj-Kabel, Triera,..). Se pravi, na modemu je vpisana hitrost in pika.
Tako da Arnes sigurno nima prstov vmes, edino kabelski ponudnik je lahko za to poskrbel.
tisti ki imate Arnes:
Vtipkate: ftp://ftp.arnes.si/ in si dol potegnete več VELIKIH fajlov. Hitrost prenosa bo tista ki jo imate odprto na modemu.
Skiny gate.
Atos ::
ja :) je tudi slaba stran :) Ko mi s tako hitrostjo dol vlači je računalnik neodziven na trenutke
EDIT: No, če želi še kdo tako povezavo mora samo izpolniti prošnjo za študenta pa imeti status
EDIT: No, če želi še kdo tako povezavo mora samo izpolniti prošnjo za študenta pa imeti status
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Atos ()
kavselj ::
Je že konec. Sam sem pri Voljatelu oz. zdaj TUŠ Telekom in mi je snemalo dol s 4Mbit (modem ne podpira višje hitrosti :P), zdaj pa je spet vse po starem. Zanimivo je pa to, da nisem nikjer zasledil nobenega obvestila/pojasnila zakaj so bile download hitrosti povečane za dober teden :) No ja, bilo je zabavno dokler je trajalo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 388718 (5276) | dussan |
» | AKOS speedtest - nepotrebno zapravljanje državnega denarja? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15938 (12908) | MaterVola |
» | SiOL jajca spet počasna!Oddelek: Omrežja in internet | 1834 (1285) | xxxul |
» | Upload speed testOddelek: Pomoč in nasveti | 2221 (2024) | bluefish |
» | speedtest.siOddelek: Omrežja in internet | 13759 (12147) | Pesimist |