Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik zašteka ko želim gledati filme in govoriti prek mikrofona.
Računalnik zašteka ko želim gledati filme in govoriti prek mikrofona.
Hilti ::
Računalnik mi zašteka oziroma tako upočasni da ga lahk sam še resetiram ko hočem gledat filme (pri vseh programih) .Ko želim gledati video vsebine na rtvslo se mi zgodi isto (na ostalih straneh dela normalno). Ko se hočem s kom pogovarjat prek mikrofone je spet isto. Igrce delajo normalno.
Pred kratkim sem nameščal Linuxe. Večkrat (zarad driverjev ker mi je en pol rek da so zravn, sam za grafično jih ni blo) .Pa se mi je enkrat zgodlo da nisn v mogu prit več v windowse pa sn jih na novo naredu. Pol pa v linuxe nisn mogu več in takrat so se pojavle te težave. najmanj petkrat sn windovse dal na novo gr pa ni pomagalo kljub temu da sn vse particije zbrisu.
Lep pozdrav!
Pred kratkim sem nameščal Linuxe. Večkrat (zarad driverjev ker mi je en pol rek da so zravn, sam za grafično jih ni blo) .Pa se mi je enkrat zgodlo da nisn v mogu prit več v windowse pa sn jih na novo naredu. Pol pa v linuxe nisn mogu več in takrat so se pojavle te težave. najmanj petkrat sn windovse dal na novo gr pa ni pomagalo kljub temu da sn vse particije zbrisu.
Lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mam probleme z 8800gts 320mbOddelek: Pomoč in nasveti | 1212 (957) | j3rn3jk |
» | Nova anketa: je MS Vista že nameščena a vašem primarnem računalniku? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8741 (6339) | Roadkill |
» | Tokrat varnost za ta konec tedna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8060 (6226) | EjTi |
» | asus a7nx8!!!Oddelek: Strojna oprema | 1171 (1034) | boštjan |
» | Geforce vs. QuadroOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1670 (1410) | element |