Forum » Pomoč in nasveti » Nakup domene
Nakup domene
MihaFirst ::
Imam nekaj vprašanj glede nakupa domene - tega namreč nisem še nikoli počel.
- kje lahko kupim domeno s karticami Maestro, Activa, Cirrus? (najbolj me vleče go-daddy.com, sam mi ni uspel izvedet vsega)
Kompleksno spletno stran imam na brezplačnem serverju pri freehostii, morda bom zadevo kmalu prestavil na svoj server. Kje sploh nastavim, na kater naslov me domena preusmeri? Dobim za to uporabniški račun pri prodajalcu domene?
Recimo da je to to.
LP
- kje lahko kupim domeno s karticami Maestro, Activa, Cirrus? (najbolj me vleče go-daddy.com, sam mi ni uspel izvedet vsega)
Kompleksno spletno stran imam na brezplačnem serverju pri freehostii, morda bom zadevo kmalu prestavil na svoj server. Kje sploh nastavim, na kater naslov me domena preusmeri? Dobim za to uporabniški račun pri prodajalcu domene?
Recimo da je to to.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup domene in hosting pri isti firmi?Oddelek: Izdelava spletišč | 3326 (2580) | Samael |
» | Usposobitev domeneOddelek: Omrežja in internet | 3003 (2748) | neoserv |
» | Kje najcenejša domena *.euOddelek: Omrežja in internet | 2674 (1549) | Mare2 |
» | Išče se nov registrar domen .netOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4599 (3001) | Mare2 |
» | Končno .si domene tudi za navadne smrtnike! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7062 (5719) | Soprano |