Forum » Pomoč in nasveti » Kteri predvajalnok glasbe naj uporabim :D
Kteri predvajalnok glasbe naj uporabim :D
brdi ::
Pozdravljeni
Ja zanima me kateri predvajalnik mp3jev naj uporablim da om od glasbe imel kar najvec oz od kvalitete zvoka, kajti menjal sem zvocno in slusalke in v winampu ni to to kar bi moralo biti :D. Foobar2000 pa se mi ne da konfigurirat vsega, ker sam mi je prevec grd.
Ja zanima me kateri predvajalnik mp3jev naj uporablim da om od glasbe imel kar najvec oz od kvalitete zvoka, kajti menjal sem zvocno in slusalke in v winampu ni to to kar bi moralo biti :D. Foobar2000 pa se mi ne da konfigurirat vsega, ker sam mi je prevec grd.
The_hammer ::
iTunes?
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
icko ::
Pocket pc sem jaz spremenil v pravi jukebox s programom pocketmusic. škoda da ni različice za pc. Za komp pa ne vem kaj bi bilo lahko boljše kot winamp. Vprašanje je tudi dober izvor glasbe...
lp
lp
Tac20 ::
foobar + flac komadi :), pardon nisem videl da si napisal foobar (kaj mas pa za konfigurirat?)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tac20 ()
am foobar mi naceloma ni usec po zunanjosti ! in mislim ko mas polno fu... pluginov da si lahko predvajalnik malo urihtas, search bar pa zunanjost pa to ! drugace pa ja itunes pa sn cist pozabil to sem pred nekaj casa uporablal ja . Bom s tem spet poskusil !
Winamp predvaja samo 16bit kolko jaz pa komot uporablam 24bit ! In sicer uporablam komplet razer barracuda !
Pa se malo offtopick ce kdo potrebuje tak komplet sam napisite tu 290€ redna cena je 350€ tako nekje!
Winamp predvaja samo 16bit kolko jaz pa komot uporablam 24bit ! In sicer uporablam komplet razer barracuda !
Pa se malo offtopick ce kdo potrebuje tak komplet sam napisite tu 290€ redna cena je 350€ tako nekje!
nokia6310 ::
Brdi, a ti slišiš razliko med 16 in 24 bit?
Malo offtopic: povej o tem sistemu razer barracuda
Malo offtopic: povej o tem sistemu razer barracuda
Itq da se slisi razlika v cistoci zvoka predvsem pr nekoliko bol glasnem poslusanju ! Saj ta zvocna omogoca 192KHz izhod. Drugace pa je tale komplet zakon zvocne ne menjam vec !
Ce se komu zazeli po tem kompletu nja me kontaktira lahko se zrihtam kaksnega velik ceneje!
Lp
Ce se komu zazeli po tem kompletu nja me kontaktira lahko se zrihtam kaksnega velik ceneje!
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13868 (9439) | Olórin |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27381 (18358) | Hayabusa |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4046 (3492) | Davidenko |
» | programi za poslušanje glasbeOddelek: Programska oprema | 4686 (4533) | mare7 |
» | Alternativa Winampu 3 ?Oddelek: Programska oprema | 1985 (1592) | IceIceBaby |