Forum » Programska oprema » programi za poslušanje glasbe
programi za poslušanje glasbe
LukaVi ::
Zanima me, kateri program uporabljate za poslušanje glasbe na vašem računalniku?
lep pozdrav
mte ::
foobar2000 - na začetku je grd, ampak se ga da spremeniti v dobesedno kar hočeš, je izjemno konfigurabilen, porabi malo sredstev, podpira ogromno formatov, ima nešteto pluginov, skript ipd... je pa kot že rečeno na začetku nekaj dela z njim da ga nastaviš po želji, kar pa ni tako enostavno...
lp
lp
TribesMan ::
iTunes... prej sem pa dolga leta WinAMPa žulil... iTunes mi je predvsem bolj pregleden...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Highlag ::
foobar2000
Ima vse kar potrebujem.
Čeprav poslušam WMA filetke.
Ima vse kar potrebujem.
Čeprav poslušam WMA filetke.
Never trust a computer you can't throw out a window
iso2000 ::
foobar 2000, ker ni požrešen, se hitro nalaga, pa še dober zvok spravi iz sebe. Prej uporabljal Winamp 2.x, poizkušal z iTunes in končal na foobarju.
nokia6310 ::
Za poslušanje glasbe winamp 5,93 za internetne radije windows media player za snemanje cool edit.
Dobr bi blo če bi napisal keri kodeki so dobri pa kakšna je razlika med temi programi ki jih uporabljate v kvaliteti zvoka.
Meni winamp za enkrat čisto zadostuje.
Dobr bi blo če bi napisal keri kodeki so dobri pa kakšna je razlika med temi programi ki jih uporabljate v kvaliteti zvoka.
Meni winamp za enkrat čisto zadostuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nokia6310 ()
LapD ::
mislm da sonique enga najbolsih zvokov oddaja sam škoda ker je zamrl razvoj dvojke (oz ze vec kot leto ni blo updatea) tko da ostajam zvest winampu ki ga uporablam za vse kar brenči razen filmov
mare7 ::
jast uporabljam winamp 5..ma programov za poslušanje muzike obstaja na tisoče..samo poiskat in probat treba =)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13843 (9414) | Olórin |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27327 (18304) | Hayabusa |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4044 (3490) | Davidenko |
» | Vaš najljubši medijski predvajalnikOddelek: Programska oprema | 2627 (2233) | roli |
» | Alternative winampu / mp3 predvajalnikiOddelek: Programska oprema | 2062 (1750) | PrimozR |