Forum » Elektrotehnika in elektronika » Stikala, tipke
Stikala, tipke
Mikron ::
Lep pozdrav
Zanima me, če kdo ve kje bi lahko kupil spodaj prikazano tipko. Potrebujem tudi takšna stikala.
[Ročno prenešene slike na S-T strežnik, avtomatska skripta ne deluje, moderator]
Zanima me, če kdo ve kje bi lahko kupil spodaj prikazano tipko. Potrebujem tudi takšna stikala.
[Ročno prenešene slike na S-T strežnik, avtomatska skripta ne deluje, moderator]
- spremenil: Azrael ()
Snegec ::
Terna d.o.o. morda?
Če slučajno nimajo trenutno na zalogi, lahko dotične artikle, ki jih iščeš najdeš tudi v Burklin katalogu, Schuster in še nekaj drugih dobaviteljev. Dobava je cca. 1 teden se mi zdi pri Burklin naročilih, dobavljajo stvari v sredo. Lahko naročiš pa tudi samo en stikalček.
Burklin domača stran, katalog itd.
Tle imaš še povezavo do kataloga.
Če slučajno nimajo trenutno na zalogi, lahko dotične artikle, ki jih iščeš najdeš tudi v Burklin katalogu, Schuster in še nekaj drugih dobaviteljev. Dobava je cca. 1 teden se mi zdi pri Burklin naročilih, dobavljajo stvari v sredo. Lahko naročiš pa tudi samo en stikalček.
Burklin domača stran, katalog itd.
Tle imaš še povezavo do kataloga.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Snegec ()
Azrael ::
Ne dam roke v ogenj, mogoče je to (manjka slika).
Drugače so bila taka stikala vgrajena v ohišjih PC računalnikov za slavni "Turbo" knof, tipke pa so še vedno v uporabi kot reset in vklop/izklop, če jih drugje ne boš uspel dobiti.
Drugače so bila taka stikala vgrajena v ohišjih PC računalnikov za slavni "Turbo" knof, tipke pa so še vedno v uporabi kot reset in vklop/izklop, če jih drugje ne boš uspel dobiti.
Nekoč je bil Slo-tech.
Snegec ::
Škoda.. Sem ravno prejšnji mesec stran vgel pol vagona sprednjih stranic ohišij.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektromotor (rabim pomoč)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6063 (5687) | gumby |
» | Kje lahko dobim SMD tuljave in keramične filtre, discriminatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1853 (1567) | radiator |
» | Izdelava termočlena za merjenje temperatureOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2309 (2129) | enTelet |
» | ISA konektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1779 (1592) | totimato |
» | folk, pliz pomagiteOddelek: Pomoč in nasveti | 940 (754) | BojlerTM |