Forum » Izdelava spletišč » Mapa v spletni strani
Mapa v spletni strani
veget_25 ::
Uporabljam Macromedia Dreamweaver MX.
Težavo imam, ko želim narediti tako, da s klikom na povezavo, ki je v spletni strani, se odpre mapa in uporabnik vidi vsebino mape.
Kako bi lahko to izvedel?
PS: Vse je lokalno!
Težavo imam, ko želim narediti tako, da s klikom na povezavo, ki je v spletni strani, se odpre mapa in uporabnik vidi vsebino mape.
Kako bi lahko to izvedel?
PS: Vse je lokalno!
mte ::
Običajno to lahko rešiš tako, da v tisto mapo dodaš datoteko index.html, vendar to ne bo delalo, dokler ne strani laufaš na strežniku (tudi lokalnemu), če trenutno poganjaš kar brez strežnika.
lp
EDIT: ups, sem razumel da hočeš ravno obratno. Pač narediš link do mape, kje je tu problem?
lp
EDIT: ups, sem razumel da hočeš ravno obratno. Pač narediš link do mape, kje je tu problem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mte ()
Če naredim samo link do mape v DW mi jjavi napako... Rabim pa, da se vidi samo vsebina mape - tako kot pri windows explorerju!
Če to naredim v DW mi javi napako. Rabil pa bi način, da bi se sklikom na link pojavila vsebina mape kot v IE
Tody ::
Tud tega ne moreš če ti administrator strežnika ne pusti :)
Če ima vklopljeno "prepovedano listanje po mapi" si ga več al manj najebal oz more on dat stran to zaščito kar pa dvomim da bo.
Drugače pa narediš preprosto link
Če ima vklopljeno "prepovedano listanje po mapi" si ga več al manj najebal oz more on dat stran to zaščito kar pa dvomim da bo.
Drugače pa narediš preprosto link
<a href="http://moja.domena.com/mapa/"> Dostop do mape </a>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Brez skrbi Tody - admin sem tudijaz :) Drugače pa hvala za nasvet - bom poskupšil pa bomo vidli, kaj se iz tega izscini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apache in Node.JSOddelek: Izdelava spletišč | 1966 (1652) | dunda |
» | The application was unable to start (0xc0000022)Oddelek: Programska oprema | 1688 (1535) | Cold1 |
» | skripta za avtomatsko izdelavo fotogalerije?Oddelek: Izdelava spletišč | 1123 (936) | dba |
» | Skripte (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8812 (6675) | Microsoft |
» | Kako naloziti fajl za download?Oddelek: Izdelava spletišč | 996 (943) | joze |