Forum » Programska oprema » Nvidia control panel ne prikaze nastavitev za namestitev tv-ja
Nvidia control panel ne prikaze nastavitev za namestitev tv-ja
Cande ::
Hi vsem,
Nabavla sem novo grafo Geforce 8500 GT, ki ima tudi TV out ,sicer pa za HDTV. Nvidia Control panel mi pa ne prikaze opcij za nastavitev TV-ja samo moznosti kontrast, svetlost, gamma in podobne.
Imam Win XP, sicer tudi TV kartico na plati in CRT monitor. A je mogoce problem v tem? Kablel od kablovske TV lahko priklopim na TV out od grafe prek Svideo konektorja ampak ni nobenega software-ja nvidia za tv...
Driverje vse sem za grafo instalirala s CD -ja k je zraven grafe prisel.
Upam, da lahk kdo pomaga
Hvala vsem!
Nabavla sem novo grafo Geforce 8500 GT, ki ima tudi TV out ,sicer pa za HDTV. Nvidia Control panel mi pa ne prikaze opcij za nastavitev TV-ja samo moznosti kontrast, svetlost, gamma in podobne.
Imam Win XP, sicer tudi TV kartico na plati in CRT monitor. A je mogoce problem v tem? Kablel od kablovske TV lahko priklopim na TV out od grafe prek Svideo konektorja ampak ni nobenega software-ja nvidia za tv...
Driverje vse sem za grafo instalirala s CD -ja k je zraven grafe prisel.
Upam, da lahk kdo pomaga
Hvala vsem!
morboj ::
LP
V novih driverjih je nov control panel,kateri je zame čist beden ker tudi jst nisem mogu naštimat TV-ja.
Tuki dobiš LINK file za stari control panel.File si posnameš ,zaženeš in potem imaš stari control panel.
Vklopiš funkcijo force tv,reseteraš računalnik in to je to.
V novih driverjih je nov control panel,kateri je zame čist beden ker tudi jst nisem mogu naštimat TV-ja.
Tuki dobiš LINK file za stari control panel.File si posnameš ,zaženeš in potem imaš stari control panel.
Vklopiš funkcijo force tv,reseteraš računalnik in to je to.
bluefish ::
Niti ne. V njem pogrešam nekaj opcij, ki so bile s starim enostavno dostopne. Zato sem tudi sam ob namestitvi uporabil reg tweak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | temperatura grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 3706 (2675) | DeeCoy |
» | Nvidiini gonilniki odgovorni za skoraj tretjino sesutij Viste?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5787 (3192) | krneki0001 |
» | Nvidia pa tv-outOddelek: Pomoč in nasveti | 1830 (1408) | pecavar34 |
» | Temperatura GPU-jaOddelek: Strojna oprema | 1075 (901) | Carmack |
» | MSI GeForce 7900GTO, 512Mb GDDR3 256bit(67k)Oddelek: Kaj kupiti | 1202 (921) | frudi |