Forum » Strojna oprema » Servis za prenosnik po garancijskem roku
Servis za prenosnik po garancijskem roku
klevic ::
Pozdravljeni
Potrebujem servis za IBM-ov prenosnik, kateremu izgleda, kot da bi šel ventilator. Pooblaščeni servis hoče 80eur, kar je absolutno preveč. Pozna kdo kakšen sprejemljiv servis za prenosnike?
lp
klemen
Potrebujem servis za IBM-ov prenosnik, kateremu izgleda, kot da bi šel ventilator. Pooblaščeni servis hoče 80eur, kar je absolutno preveč. Pozna kdo kakšen sprejemljiv servis za prenosnike?
lp
klemen
www.gwost.com
ant ::
o katerem prenosniku je govora? malo poglej po bolhi za kakšne dele, lahko pa tudi na ebayu. če je ventilator bo verjetno potrebna zamenjava, kar pa mislim, da na ostalih servisih ne delajo. probaj na Kotar servis.
LP
LP
klevic ::
Gre za IBM Z60m, ki mu je skoraj gotovo šel ventilator. Sam ga nekako raje ne bi odpiral, ker se mi malo smili.
Bi pa znali na vsakem "laptop" servisu zamenjat če le lahko dobijo vstrezen ventilator.
Bi pa znali na vsakem "laptop" servisu zamenjat če le lahko dobijo vstrezen ventilator.
www.gwost.com
se strinjam, ampak kje bo nepooblaščeni servis dobil ventilator ravno za tvoj model. predlagam ti, data del naročiš preko ebaya in ga sam zamenjaš oz. naj ti ga zamenja servis > nepooblaščen.
evo to je tvoj ventilator: http://www.notebookparts.com/products/i...
Glede na to, kar sem videl mislim, da bi morali to pri kotarju znat zamenjati. računati nebi smeli več kot 40€.
LP
Glede na to, kar sem videl mislim, da bi morali to pri kotarju znat zamenjati. računati nebi smeli več kot 40€.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus ServisOddelek: Pomoč in nasveti | 9785 (7746) | DOOM_er |
» | Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19502 (15077) | Zheegec |
» | Servis Kotar d.o.o. in moja izkušnja! (prosim za nasvet) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27091 (23852) | kuglvinkl |
» | Prenosnik: IBM ali AcerOddelek: Kaj kupiti | 3445 (3101) | dejvidlj |
» | Lastniki Gericom Blockbusterja pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4944 (4037) | snow |