Forum » Kaj kupiti » nakup slusalk
nakup slusalk
brdi ::
Katere slusalke se splaca kupiti z dorim zvokom do 60€! Medusa 5.1 pro gramer ali home edition ? ali katere druge ? S tem da lahko te slusalke dobim nekoliko ceneje. Predvsem se gre za kvalitetno zvoka !
Lp
Lp
UNIVERZUM ::
Meni se je slušalka (leva odlomila), pa nisem edini (pri medusi). Pa nimajo basov ampak vibrirajo.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
No nimate nekaksnih nabolsih mnjen ? doro mogoce cena se kje tam do 100€ al pa priporocajte slusalke do 150€ pa om vido kaj si lahko zrihtam !
d0rK ::
Dober zvok nazalost stane...Jz sm pred neki cajta kupu v BigBangu tele: Sennheiser 555
In lahka porocam da so hude! Ze vec let sploh nimam zvocnikov. In jih tut ne pogresam.
In lahka porocam da so hude! Ze vec let sploh nimam zvocnikov. In jih tut ne pogresam.
E to sn tut jaz pa frend gledala in tut mogoce bom to nabavu:D
pa se kaj drugega v tem rangu ? kake recimo studio varjanta ?
pa se kaj drugega v tem rangu ? kake recimo studio varjanta ?
WTF? ::
Medusa Pro Gamer je totaln podn. Jih mam .. pa ne vem .. a sm edini k se mi zdi da basov sploh ni ? Da me umenjam udobnosti ...
jperc21 ::
Jaz sem zadovoljen z njimi in ustvarijo tak lep 5.1 zvok.
LP
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
DrYuri ::
Ravno te zalmanke menjavam ! Ker so nekak ne vredne tega kesa ! Saj ne dajo nekako vzpodbujajoce 5.1 zvoka ! Pa se zelo tezke so za vecurno nosenje !
nabavo om pa senheiser HD-555 ker se bol splaca dat nekaj vec kesa ven pa mas mir za kr nekaj casa ! Pa mby se om menjo zvocno. ampak se tut nisem odlocen kaj bi vzel kakega audigya 2 al pa 4 al pa x-fi..
nabavo om pa senheiser HD-555 ker se bol splaca dat nekaj vec kesa ven pa mas mir za kr nekaj casa ! Pa mby se om menjo zvocno. ampak se tut nisem odlocen kaj bi vzel kakega audigya 2 al pa 4 al pa x-fi..
cnZz ::
Kar se tice medusa... pozabi takoj nanj
imam znanca in je zamenjal ze 4 slusalke v pol leta, zdaj si je pa kupij Steelseries 5H V2 in pravi da sekajo. So pa mislim da nekje 70 eur? tam neki ja.
Pa tud od sennheiser niso slabe za 60 eur dobis ze kar dobre sennheiserke
Edit:
sem videl za zvočno: X-Fi Audio (60eur mislim da) no seveda je to odvisno kolko mislis dat zanjo
imam znanca in je zamenjal ze 4 slusalke v pol leta, zdaj si je pa kupij Steelseries 5H V2 in pravi da sekajo. So pa mislim da nekje 70 eur? tam neki ja.
Pa tud od sennheiser niso slabe za 60 eur dobis ze kar dobre sennheiserke
Edit:
sem videl za zvočno: X-Fi Audio (60eur mislim da) no seveda je to odvisno kolko mislis dat zanjo
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cnZz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Slušalke] nad 40€Oddelek: Zvok in slika | 6138 (2991) | kratos |
» | Kvalitetne slušalke (za filme, igre)....Oddelek: Kaj kupiti | 2867 (2754) | Samek1337Q |
» | Katere GAMING slušalke kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 4225 (3632) | Yohan del Sud |
» | Slušalke za igreOddelek: Kaj kupiti | 3301 (2941) | €uro |
» | [Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9803 (6327) | Fatboyslim |